2777
2789
عنوان

یه پسر فامیل یه فیلم زشت

266 بازدید | 30 پست

تو یکی از  پیام رسانا حساب مامانم و یه حساب دیگه که یه مدت دست من بود یه فیلم که از متنش معلوم بود پو. رنه با این واسه هر دوتا فرستاده شده دیشب اسمش هم بالا صفحه که نوتیف اومد بود فهمیدم کیه بعد پاکش کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واسه یکیش میفرستاد میگفتم شاید از قصد نبوده ولی واسه دوتا که فرستاده خیلی عصبانیم

و  چون مضمون پیامه این بود که دختر دبیرستانی داره استراحت میکنه دوستپسرش میاد و..  و 

خواهر خودش هم دبیرستانیه میخوام بهش بگم فیلم خواهرتو اشتباهی واسه من فرستادی بگم یا نه 

خودم میگم اگه جوابشو بدم درست نیست

نظرتون چیه

اگه واسه یکیش میفرستاد میگفتم شاید از قصد نبوده ولی واسه دوتا که فرستاده خیلی عصبانیمو چون مضمون پی ...

تظاهر کن که ندیدی

تکرار کرد جواب بده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه واسه یکیش میفرستاد میگفتم شاید از قصد نبوده ولی واسه دوتا که فرستاده خیلی عصبانیمو چون مضمون پی ...

نه نگو 

کلا واکنشی نشون نده

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

پسره خودش نفرستاده  خود پیام رسان های عوضی این چیزا رو میغرستن یحور انگار هک میشن یا اگ پیام رسان اصلی نباشه 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

وا:/

حتی اینکه به روش بیاری دیدی چجور فیلمی فرستاده زشته

چه برسه اینکه به خواهر از همه حا بیخبرشم توهین کنی