2777
2789
بستگی داره خیلی به اونانگران نباش عزیزمباشون حرف بزن حالا

گفتن نمیریم فقط باید بالای هفت بشی 😞 با این که مستمر ۲۰ دادن 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای باباایشالا درست شه کارت عزیزم🥺

وای دارم

دق می کنم اگه نشه چی😞😭 

تیرماه ام میشه رفت دانشگاه ؟ 

یا خرداد ماه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
عزیزم من کنکور دادم اردیبهشت بعد قبول شدم آزاد حالا عربی دوازدهم و ریاضی دهمم‌ مونده چه خاکی بریزم ...

عربی دوازدهم که آب خوردنه 

ریاضی دهم رو یادم نیست چطور بود اما باز چون پایه اوله قطعا نیاز به پیش زمینه نداره پس بازم راحت تره 

بخون شیاد نتونی نمره خوب و عالی بگیری اما دیگه در حد نمره قبول میتونی

تو کانالهای تلگرامی صفحات مهم و امتحانی هر پایه رو برای گرفتن حداقل نمره ۱۰ گذاشتن 

آره میوفته خرداد 

درسته.. حالا من بچم کوچیکه اصا نمیشه بخونم فقط 7درسو خوندم. خدا کنه نمره قبولی بگیرم. تو میدونی بارم ...

۷ درس از اول یا آخر ؟ یا در هم ؟

بالاترین نمره رو درس ۹ و ۱۰ و بعد ۷ و ۸ داره 

اینارو مو به مو بخونی نمره قبولی رو میگیری 

اون ۳/۵ که گفتم برای امتحانات داخلیه برای نهایی باید بالای ۷ بشی

اره به خدا ریاضی دهم دادم‌ برا سه سال پیش ام بود من دبیرستان ام تموم شده 

الان زنه‌ برگشته میگه ۷ ام بشی قبول نمی کنیم به خدا مستمر امم‌ ۲۰ دادن وای خدا یعنی میشه قبول بشم به خدا هرچی بگم نذری‌ میخوام بدم فقط پاس شم😭

عربی دوازدهم که آب خوردنه ریاضی دهم رو یادم نیست چطور بود اما باز چون پایه اوله قطعا نیاز به پیش زمی ...

هفته بعد عربی امتحانه صفر صفر ام اونم 

ولی ریاضی رو هم گند زدم در حد ۴ یا ۵ ام 

یعنی ممکنه با مستمر ۲۰ قبولم کنن ؟ 

هفته بعد عربی امتحانه صفر صفر ام اونم ولی ریاضی رو هم گند زدم در حد ۴ یا ۵ ام یعنی ممکنه با مستمر ۲۰ ...

منم هفته دیگه امتحان عربی دارم 

روشو هم باز نکردم اما نمی‌دونم نمره خوبی میگیرم چون عربی آسونه مثل دینی مفهومی نیست عین کتاب میاد یا مثل ریاضی و فیزیک مسئله نیست که بدونم چیکار کنم

هفته بعد عربی امتحانه صفر صفر ام اونم ولی ریاضی رو هم گند زدم در حد ۴ یا ۵ ام یعنی ممکنه با مستمر ۲۰ ...

تا جایی که میدونم نمره کتبی و ریزنمرات مهمه برای دانشگاه 

خیلی رو مستمر حساب باز نکن سعی کن تو وقت باقی مانده بخونی نمره خوب بگیری 

الان وقت آدم آزاد تره موقع مدرسه رو حق میدم آدم نتونه نمره خوب بگیره چون بالاخره چندین درس و کتاب بود و فرجه بین امتحانات هم کم 

اما الان تو ۱۰ـ۱۱ روز برای عربی وقت داری 

ریاضیت رو نمی‌دونم چه تاریخیه

تا جایی که میدونم نمره کتبی و ریزنمرات مهمه برای دانشگاه خیلی رو مستمر حساب باز نکن سعی کن تو وقت با ...

نه عزیزم ریاضی ندارم فقط ریاضی پایه دهم امروز امتحان دادم 

مونده فقط عربی دوازدهم 

اونقدر گریه کردم حس می کنم نفسم داره قطع میشه 

من کلی ریاضی دهمم‌ رو کار کردم اما خراب کردم 

به زور شاید ۵ بشم 😞

۷ درس از اول یا آخر ؟ یا در هم ؟بالاترین نمره رو درس ۹ و ۱۰ و بعد ۷ و ۸ داره اینارو مو به مو بخونی ن ...

من انسانیم.  واسه انسانیو میگی یاتجربی؟ 

ایناک گفتی بارمشون چنده

من 3 و4 و 5 و 7 و 8 و 9و 10خوندم

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی...