جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم اگ با پدل قبول کردن بیا بگوومنم لنگ امتخاناتمم و دانشگاهم قبول شدم
امروز مامانم و بابام قبل امتحان گفتن زن گفت میرم کمکش می کنم نیومد 😭 من همه ارو غلط نوشتم به خدا خونده بودم وای خدا دارم دق می کنم ای خدا چی کار کنم از گریه نفسم بالا نمیاد ایشالا بمیرم فقط
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
واقعا یعنی اگه یکی زیر ۷ باشه ۷ میدن ؟ من فقط ریاضی دهمم مونده گند زدم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
حالا دینی هرچی بنویسی قبولیزیست و فیزیک و ...ایناسختنننن و من اینارو دارممممن
نگووو دینی اینقدر مفهومی چرته
اینجوری که میخونی به عنوان روخوانی خوبه اما به عنوان امتحان هر چی میخونی انگار یادت میره یا همش فکر میکنی یه سوال چندین جواب داره و نمیدونی کدوم جوابو بنویسی