2777
2789

من ی برنامه قرآن دارم ک این هر بار ی آیه رو هایلایت میکنه میاد تو نوتیفیکیشن منم گاهی میخونم

بچه ها همییین الان دلم خییلی پر بود چشام خیس شد دیگه نمیخواستم گریه کنم ب زور خودمو نگه داشتم چون قبلا خیلی گریه کرده بودم، بابت ی موضوعی از خدا گلایه کردم حتی گفتم دیگه هیچوقت هیچی ازت نمیخوام،همون موقع این آیه اومد !!! 

انجامش بدم ینی!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه بهم میگفتن بسپار دست خدا درونم فریاد میزد یعنی چی ... بعد از خوندن این ایه دیگه اینطوری نیستم

کاش منم دیگه دس بردارم از این غصه خوردنا

ولی خیلی عالی بود یادم میمونه، نمیگم اینارو نمیدونستم ولی گاهی آدم فراموش میکنه ک لازمه بهش یادآوری بشه

ممنونم ازت

کاش منم دیگه دس بردارم از این غصه خوردناولی خیلی عالی بود یادم میمونه، نمیگم اینارو نمیدونستم ولی گا ...

خدا الهی زودتر اون چیزای خوبی که برات مقدر کرده رو بهت بده. من این مدلی دعا میکنم همیشه بهش میگم میدونم برام نقشه های خوب داری خواهش میکنم زودتر بهم برسون چون الان در نیازشم و صبرم کم