2777
2789
عنوان

چرا مردا اینطوری ان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 41 پست
خب رابطه ی دوستی با زندگی مشترک خیلی ف ق دارهاما یک توصیه برای شما از مردهای از خودراضی و نق بجانب ف ...

بله عزیزم حرفتون درسته. منم با کسی دوست نبودم تا حالا. اما خب اطرافم هم مرد آرومی ندیدم که بخوام در موردش فکر کنم. پیشنهادی از سمت مرد آروم یا اخلاق منش نداشتم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از جهتی درست میگیدمردها جورین که باید همیشه حق رو به اونا بدیم اما زیرپوستی علایق خودمونو پیش ببریم ...

خانم اونو مزاح نوشتم

نمیدونم چرا هیچکی فکرشو نمیکنه که یه مرد اینطوری نمیاد اینجا خودزنی کنه

ممنونم از نظرتون

____ آقا هستم ____ 🙏
خانم اونو مزاح نوشتمنمیدونم چرا هیچکی فکرشو نمیکنه که یه مرد اینطوری نمیاد اینجا خودزنی کنهممنونم از ...

میدونم مزاح بود ، اما درست بود و تلنگر 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من نزدیک یه ماه بود با عشقم یه مشکلی داشتم 

امروز انقدر سر ناراحتی بغضم ترکید گریه کردم

گفت به خدا نفهمیدم خودم چی کار کردم باهات

چقدددددددرررر گریه کرد خودش

فقط میگفت حلالم کن

ببین بعضی وقتا از نگفتن و تحمل کردن ماس که فکر می‌کنیم مردا نمیفهمن

بعضی وقتا باید بهشون بگیم

من نزدیک یه ماه بود با عشقم یه مشکلی داشتم امروز انقدر سر ناراحتی بغضم ترکید گریه کردمگفت به خدا نفه ...

نمیشه همیشه همه چیز رو گفت

باید خودشون یه چیزهایی رو بدونن که متأسفانه نمیدونن