2777
2789
عنوان

چرا اینجا با خانوم هایی که بچشون پسره مشکل دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 71 پست
من مشکلم ایناییه ک ب پسردار شدن افتخار میکنن یا خیلی پیگیرشن پسرای الان اکثرا خونتو تو شیشه میکنن و ...

بخدا اصلا ربطی نداره بعضی از دخترها هم هستن آبرو نمیزارن واسه خونوادشون مهم درست تربیت کردنه و سالم بودنه هستش

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی دیدمتو‌یه تاپیک گفتم‌ پسرم کلاس موسیقی میره یکی نوشت دختر مگه نمیتونه بره🙄 هنگ کردم به نظ ...

چی بگیم والا🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب این چیزیه ک دوست دارن مثلا من الان بچه دوم باردارم دوست دارم دختر باشه کجاش بده؟

ب نظر منم اینجوری مشکل نداره ولی خب میبینی طرف تاپیک میزنه بچه اول یا دومش دختره بعد ناراحته ک چرا پسر نشد یا حتی مورد داریم دو تا پسرم داره بعدی دختره باز ناراحته ک چرا این یکیم پسر نشد 😐یا ب خاطر رقابت با جاری و فک و فمیلشون پسر میخوان من دیدم در مقابل اینا جبهه میگیرن هیچ وقت ندیدم در مقابل کسی ک پسر داره ب خاطر پسر داشتنش جبهه بگیرن.

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

والا تو اقوام ماهمچنان پسردوستی  حاکمه حتی متاسفانه دیدم خانم جوان تحصیلکرده پز میداد ک دوتا بچه شیرب شیر آوردم هردو پسررر جوری میگفت انگار شاخ غول شکسته☹️خودم یدونه پسردارم با یدونه دختر و خدارو شاکرم بخاطر داشتن هردو نعمتش انشالا توهمه خونه ها شادی و سلامتی و رزق و روزی باشه و درکنارش هم فرزند پسر هم دختر واقعا فرقی ندارن جفتشون شیرینن و البته پرزحمت 😁اما داشتن جفتش واقعا نعمت بزرگیه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خوب پسر دوستی و جنسیت زدگی‌با پسر داشتن فرق دارهکسی نمیگه بچه ات پسر یا دختر دوستت نداشته باشه ولی ا ...

چرا میپیچونی؟الان یه نفر بگه پسر دوس دارم همه بهش میتوپن ایا اگه بگه دختر دوس دارم بازم میتوپن؟؟!

والا تو اقوام ماهمچنان پسردوستی حاکمه حتی متاسفانه دیدم خانم جوان تحصیلکرده پز میداد ک دوتا بچه شیر ...

دقیقا منم باشما موافقم قشنگیش به اینه ک جفتشم آدم داشته باشه چ دختر چ پسر هردو عزیزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا میپیچونی؟الان یه نفر بگه پسر دوس دارم همه بهش میتوپن ایا اگه بگه دختر دوس دارم بازم میتوپن؟؟!

نه تشویقشم میکنن😂کلی هم قربون صدقش میرن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوزم پسر پرستی تو کشور هست

تا حالا دیدی کسی برای داشتن دختر بره ای وی اف؟ اگه باشه هم محدوده

انقدر مردم دارن میرن ای وی اف و روشهای دیگه برای پسردارشدن که تا چند سال دیگه توازن جنسیت میریزه بهم و تعداد پسران چند برابر دختران میشه 

چیزی نیست ک اصلا مهم باشه واقعا بچست دیگه همش یه پوخه بدرد نخوره

من خدم دختر دوس دارم کسی بهم بگه چرا هم میگم به شما چ گلم 

این چیزا دلیه ربطی به هیچی نداره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

نه مشکلی نداریم 

خواهرم بچش پسره از وقتی بدنیا اومد عاشقش شدم عزیزدلمه 

قبل اینکه بچه پسر بیاد تو خونوادمون فک میکردم پسر بچه ها ناز نیستن 

ولی با اومدن بچه خواهرم دیدم که یه پسر چقد می‌تونه ناز و شیرین باشه دلبری کنه خیلی پاک و معصومه 

خودمم دختر باردارم خیلی خوشحالم دخترم تنها نیست با خواهر زادم دوستای خوبی میشن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼