من با ی پسره دوست بودم ک دعوتم کرد خونشو خرم کرد باهاش مشروب خوردم منم اولین بارم بود مشروب میخوردم نمیدونستم ممکنه چه حالتی پیدا کنم این آشغالم انقد بهم خوروند ک کلا نمیتونستم رو پام وایسم و دچار دو بینی و اینا شدم افتادم خوابیدم یهو دیدم داره لختم میکنه بالاتنمو لخت کرده بود ک انقد جیغ و داد کردم منو برد خونه بعد ها دوستش بهم پیام داد گف ک تو اون حالت ازم عکس گرفته اینم دیده تو گوشیش یا خودش نشون داده نمیدونم دوستش گف عکس دخترای دیگ هم بوده ک از رابطه باهاشون فیلم گرفته دیگ منم ترسیدم ازش بهش زنگ نزدم حالا بعد ی مدت دوباره زنگ زده ک اوکی شیم منم قضیه عکسو پیش کشیدم انکار نکرد😐 ولی گف پاک کردم ک داره زر میزنه حالا نمیدونم چه غلطی بکنم چجوری عکسارو پاک کنم؟میترسم باهاش برم بیرون بهم تجاوز کنه فیلممو بگیره از طرفی نرم چجوری عکسامو پاک کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰