2777
2789
عنوان

گیر کردن تیغ ماهی در گلو

174 بازدید | 24 پست

سلام من حدود ۱۳ روز پیش تیغ ماهی توی گلوم گیر کرد و از طریق بیهوشی و آندوسکوپی خارج کردن ولی بعدش به زور و خیلی کم میتونستم آب یا مایعات بخورم تا دیروز که خیلی اذیت شدم و بازم رفتم دکتر بازم آندوسکوپی این بار بدون بیهوشی انجام دادم و گفتن چیزی نیست به خاطر التهابه ولی هیچ تغییری نکردم و هیچی نمیتونم بخورم هرچی میخورم انگار توی گلوم گیر میکنه احساس میکنم همش یه چیزی توی گلومه اگه کسی چنین تجربه ای داشته خواهش میکنم راهنمایی کنه تا کی اینجوریم؟

وااای من هیچ وقت از خوردن ماهی لذت نبردم همش ترس استرس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی برام اتفاق میوفتاد بچه که بودم ، ولی مادربزرگم میگفت یه تیکه نون جویده نجویده قورت بدی خار ماهی باهاش کنده میشه میره پایین

برای التهاب کاریش نمیشه کرد باید صبوری کنی تا رفع بشه

وااای من هیچ وقت از خوردن ماهی لذت نبردم همش ترس استرس

کنسرو یا ماهی بسته بندی شده بدون استخون بگیر خیلی خوشمزست 

بو هم نمیده

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

من یه بار یه هفته گیر کرد منم به هیچکی هیچی نگفتم حتی از رو دست انداز با سرعت رد میشدم تکوندمیخورد گلوم درد می‌گرفت 

همش نون خشک خوردم بره 🥲

خیلی بد بود افتضاح بود الان ماهی میخورم حسابی دقت میکنم 

کنسرو یا ماهی بسته بندی شده بدون استخون بگیر خیلی خوشمزست بو هم نمیده

کنسرو میخورم گاهی منتهی اون استخون داراش طعم خوبی میده ولی پر استرس هستش....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

پیش یه تلگیر ماهر برو .تو شهرتون پرس و جو کن معمولا هستن اینحور ادما.با فوت کردم تو بینیت هرچی تو گل ...

نه با آندوسکوپی تیغو خارج کردن الان هیچی نمیتونم بخورم مشکلم اینه

اسی درد به خاطر التهاب و شاید زخمه

هم استخون ماهی هم آندوسکوپی جفتش باعث التهاب و رخم میشه

مایعات و سوپ بخور

غذاهای نرم بخور

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸