2777
2789
عنوان

بخاطر طلا با شوهرم دعوام شد

197 بازدید | 8 پست

خانوما شوهرم یکم بدهی داره بمن گفت یه تیکه طلا بفروش بده بهم منم ندادم الان باهام دعوا کرد که منم سرکار نمیرم گرفت خابید باهام لج کرد نظرتون چیه آرش متنفر شدم خیلی اذیتم میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار فروختم براش ماشین خرید فلان خرید خب نمیشه که منم دلم طلا میخاد اگر بدم بفروشه افسردگی میگیرم ...

دیگه اگه با طلای تو ماشین خرید باید بزنه به نامت اگه قدر نمیدونه نده اون دیگه امیدش همش به طلاهای شماس

دیگه اگه با طلای تو ماشین خرید باید بزنه به نامت اگه قدر نمیدونه نده اون دیگه امیدش همش به طلاهای شم ...

نه بابا دلت خوشه بنامم نمیزنه که هیچ همش بد اخلاقی میکنه اذیت می‌کنه مریض روحی شدم از دستش اصلا بفکر جدایی ام طلا هم واسش نمیفروشم

اگر قبلا چند بار دادی اینبار نده خودش جورش کنه

آره قبلا چندبار فروختم اگر همشو نگه داشته بودم الان کلی طلا داشتم ولی متاسفانه این شوهر خیر ندیده نمیزاره همش اذیتم میکنه نه میزاره طلا داشته باشم نه خوش باشم بفکر جدایی ازشم