2777
2789

پسرداییم عاشق و وابستم کرد عشق سابقش بعد یک سال برگشت رفت با اون

دختره هم میدونست با منه بازم رابطه مارو خراب کرد

من حالم بعد گذشت بیشتز از یک ماه هنوز خوب نشده و نتونستم خودمو جمع کنم

یه غم خیلی بزرگ گذاش رو دلم

اینکه میگن تاوان میدن و اینا بنظرتون درسته

کاربری دست دونفره😃

و منی که این چند ساله سه نفر باهام بازی کردن می اومدن خواستگاری و میزاشتن جدی و وابسته شم بعد می رفتن هیچ کدومشون تقاص پس ندادن روز به روز موفق تر و خوشبخت تر و پولدار تر شدن..

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش ماه

دو ماه و نیم تا سه ماه اینجوری درگیرش هستی 

منم ۴ ماه با یکی بودم یک ماه و نیم تا دو ماه طول کشید تا برام عادی شد نصف اون مدتی که باهاش بودی اذیت هستی عزیزم

دو ماه و نیم تا سه ماه اینجوری درگیرش هستی منم ۴ ماه با یکی بودم یک ماه و نیم تا دو ماه طول کشید تا ...

اخه پسرداییمه

تا میام فراموش کنم یه خبری ازش میشه

کاربری دست دونفره😃
اخه پسرداییمهتا میام فراموش کنم یه خبری ازش میشه

من الان قشنگ درکت میکنم من تو اون یکماه آنقدر وضعیتم بد بود که با قرص می‌خوابیدم من شب نامزدیم زد بهم رفت ولی الان که بهش فکر میکنم با خودم میگم اگر پسری واقعا دوست داشته باشه هیچ جوره ولت نمیکنه بره یعنی زمان و زمین رو بهم میدوزه برات که بدستت بیاره پسر دایی شما تو رو دوست نداشت پی بهانه بود که بره سعی کن با واقعیت رو به رو شی به خودت بگو تو ارزشت خیلی بیشتر از این حرف هاست

خدا گفته بهتر از اونی که میخوایی رو بهت میدم پس حتما قسمتت نبوده و خواست خدا این بوده مطمعن باش بهتر ...

هعی امیدوارم عزیزم🙂❤

کاربری دست دونفره😃