2777
2789
اره بابا کلا افسانه ای شده کمک از سمت عمه و خاله و عمو😂😂

اره ولی دلم خیلی شکست 

چون نه کمک مالی بود نه یه چیز سخت

فهمیدم فقط به پدر و مادرم و خودم اعتماد کنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بابا کلا افسانه ای شده کمک از سمت عمه و خاله و عمو😂😂

عمه و عمو فقط بلدن ناراحتی بسازن 

فقط بلدن فتنه به پا کنن البته همه اینجور نیستنا

برای ما که خیری نبود از عمه و عمو جز دعوا و درگیری و ضرر

حداقل بچه هام نگن مامان مگه عمو داداش بابا نیست پس چرا اینقد عوضیو و بدجنسه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

قطعا پرجمعیت خوبه 

من تک پسره اشتباه منو نکنید هم شخصیتن یکم لوسن ولی تواجتماع خوبه ها ولی کلا لوسه  ایناش ب کنار اصلا مشکل ندارم مهم اینه خانواده اش خیلی توقع دارن همه جا باشی خیلی از پسر توقع دارن کلا خیلی رومخ ان اعصابم خیلی بهم ریخته جدیدا. حرفاشون میاد توذهنم ..بعدداینکه اگه پرجمعیت باشه توجمع بگو بخند دورهمی هس. ولی اینجا نه ننه باباشم کم حرف فقط بانگاهاش آدمو میخورن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عمه و عمو فقط بلدن ناراحتی بسازن فقط بلدن فتنه به پا کنن البته همه اینجور نیستنابرای ما که خیری نبود ...

اره واقعا آدم فکرشو می‌کنه دو روز دیگه برادر خودشم با بچه م اینطور باشه چه ترسناکع

اره واقعا آدم فکرشو می‌کنه دو روز دیگه برادر خودشم با بچه م اینطور باشه چه ترسناکع

خیلی ترسناکه

مادر ما سکوت کرد 

اما من قطعا اگر عموی بچم بهش حرفی بزنه زنده زنده خاکش میکنم مرتیکرو

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡