2777
2789
عنوان

اظهار نظر منطقی

112 بازدید | 11 پست

سلام خانوما حال دلتون چطوره؟ ببخشید من یک سوال مهم داشتم میگم چجوری که از کنار یک دختر رد میشی ازت طلبکاره بهش نزدیک میشی خیلی مودبانه میگی ببخشید خانم میتونم چند،لحظه وقتتون رو بگیرم میگه برو آقا مزاحم نشو برو دوست پسر دارم دوست،پسر نداره ولی میگه برو آقا دوست پسر دارم برو الان بابام میاد مامانم میاد؟ من احساس میکنم با این وضعیت ازدواج با یک دختر ایزانی غیر ممکنه چه برسه به یک دوستی ساده یعنی ما پسرای دنبال ازدواج باید اینجوری تقاص پس بدیم؟ یه جوری برخورد میشه،انگار ما پسرا کیسه زباله ایم یعنی شماهایی که اینجوری برخورد میکنین خودتون داداش ندارید؟ اینجوری میخواید داداش هاتون ازدواج کنن؟ 

همه چیز دست خودته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسری که کیفیت داشته باشه روی زمین نمی‌مونه برو روی خودت کار کن

من حسابی روی خودم کار کردم نشونه اش این که جای وقت تلفی تلاش کردم خونه خریدم چیزی که آرزوی خیلی ها هست من فرانسه هم رفتم توریستی ولی اونجا اینجوری دختر هاشون پسر ها رو رد نمیکردن با این که کمی زبان بلد بودم خوب کمکم کردن یادمه پارسال به یک دختر گل رز دادم همون جا پرپرش کرد 

همه چیز دست خودته 
من حسابی روی خودم کار کردم نشونه اش این که جای وقت تلفی تلاش کردم خونه خریدم چیزی که آرزوی خیلی ها ه ...

ببین همینکه مجبوری الان از خونه و سفر خارجت تعریف کنی یعنی کیفیت نداری چجوری بهت بگم پسری که کیفیت مردونه داره اینا رو نمیگه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اگه پسرا دخترا رو اذیت نمی کردن و شعور و شخصیت داشتن اینجوری نمی شد

خب الان تکلیف ماهایی که تخصیل کرده و به شدت کاری هستیم چی میشه ؟ با این رد کردن پسرا و برخورد مثل کیسه زباله باعث میشه پسرا دیگه جلو نیان اینجوری گناه اون دخترایی  که به خاطر این دخترا نتونستن هم ازدواج کنن گردنشون میفته 

همه چیز دست خودته 
خب الان تکلیف ماهایی که تخصیل کرده و به شدت کاری هستیم چی میشه ؟ با این رد کردن پسرا و برخورد مثل کی ...

حتما نیاز نیست که با خودشون مطرح کنید اگر قصدتون واقعا ازدواج هست به پدر و مادر دختر بگید

ببین همینکه مجبوری الان از خونه و سفر خارجت تعریف کنی یعنی کیفیت نداری چجوری بهت بگم پسری که کیفیت م ...

من این را نگفتم پز بدم به نظرم هر مردی باید از لحاظ مالی قوی باشه تا بتونه به طرف مقابل حس امنیت بده و از طرفی زن هم دنبال منابع هستش به این میگن فرگشت شما همچین میگی برو روی خودت کار کن انگار که من مشکل روانی دارم صرفا جهت اطلاع بهتون گفتم که بدونید دختر همون دختر بود ولی فقط ملیتش فرق داشت این نشون میده ارتباطات توی ایران پیچیده است نه این که من مشکلی دارم من همونی بودم تو اونجا که خودم تو ایران بودم

همه چیز دست خودته 
حتما نیاز نیست که با خودشون مطرح کنید اگر قصدتون واقعا ازدواج هست به پدر و مادر دختر بگید

من که از خدامه ولی خب وقتی خودشون چیزی نمیگن چجوری من پدر و مادرشون رو پیدا کنم ؟

همه چیز دست خودته