2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچمو دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
ساعت نزدیک ۴هنوز خبر مرگم ناشتامتازه خوابیدهالان اصلا نمیدونم ازکجا شروع کنم چی درست کنمغذا بچمو درس ...

باهم درست کن. نمیتونی!؟ هر دورا هم زمان بعد تا غذا میپزه کارات را بکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیادی حساس نیستی؟!ک تا الان دنبال دخترت بودی و ناشتا موندی؟

برای ۱۰دقیقه بزارش روروئک،گهواره،،من کالاسکه میاوردم داخل خونه میزاشتمش تو اون و دور خونه تابش میدام،حداقل یچیزی بخور،ک بتونی از پسش بر بیای و اعصابت بهم نریزه

زیادی حساس نیستی؟!ک تا الان دنبال دخترت بودی و ناشتا موندی؟برای ۱۰دقیقه بزارش روروئک،گهواره،،من کالا ...

ن خواهر حساس نیستم خیلی بچم شیطونه

دوثانیه ازش چشم بردارم کار دست خودش میده

امروز خواستم برم دسشویی اومدم دیدم ی گچ از دیوار کنده گذاشته دهنش داشت خفه میشد 

عذاب وجدان نداشته باش،اگر حس میکنی دعوا کردن آرومترش میکنه اشکالی نداره باهاش جدی برخورد کنی.پسر من دو سال و دو ماهشه،از صبح تا شب عین برده ها منو دنبال خودش میکشونه،نه خونه مرتب میکنم نه یه غذای حسابی میتونم درست کنم.فقط منتظر ساعت خوابشم که اونموقع خودمم از بیحالی خوابم میبره.واقعا خدا صبر بده به مادرا،بچه ی بدقلق خیلی سخته.نه دستشویی میزاره برم،نه نماز بخونم،نه بیرون ببرمش....فقط بازی و کتاب و بغل کنم و ....اوف اوف اوف.بهش میگم حیف که دوستت دارم وگرنه حسابت  میرسیدم😆

هنوز ناهارم نخورده من خیلی مامان بی عرضه ایم

ن عزیزم همه همینن. کم کم یاد میگیری. بخدا خونه من الان درحد انفجاره ولی واقعا توانایشرا ندارم جمع کنم. ولش کردم حتی اگه شوهرم غر بزنه یه کم استراحت میکنم بعد جمع میکنم. راستی کارا را با دخترت شریک شو تا اونم سرش گرم بشه. مثلا من لیمو عمانی را میریختم تو سینی و میگفتم بریز تو قوطی. یا قابلمه کوچیک و قاشق پلاستیکی میدادم دستش تا سرش گرم بشه. فقط بدون باهاش دعوا کنی بیشتر اذیتت میکنه