یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زیادی حساس نیستی؟!ک تا الان دنبال دخترت بودی و ناشتا موندی؟
برای ۱۰دقیقه بزارش روروئک،گهواره،،من کالاسکه میاوردم داخل خونه میزاشتمش تو اون و دور خونه تابش میدام،حداقل یچیزی بخور،ک بتونی از پسش بر بیای و اعصابت بهم نریزه
عذاب وجدان نداشته باش،اگر حس میکنی دعوا کردن آرومترش میکنه اشکالی نداره باهاش جدی برخورد کنی.پسر من دو سال و دو ماهشه،از صبح تا شب عین برده ها منو دنبال خودش میکشونه،نه خونه مرتب میکنم نه یه غذای حسابی میتونم درست کنم.فقط منتظر ساعت خوابشم که اونموقع خودمم از بیحالی خوابم میبره.واقعا خدا صبر بده به مادرا،بچه ی بدقلق خیلی سخته.نه دستشویی میزاره برم،نه نماز بخونم،نه بیرون ببرمش....فقط بازی و کتاب و بغل کنم و ....اوف اوف اوف.بهش میگم حیف که دوستت دارم وگرنه حسابت میرسیدم😆
ن عزیزم همه همینن. کم کم یاد میگیری. بخدا خونه من الان درحد انفجاره ولی واقعا توانایشرا ندارم جمع کنم. ولش کردم حتی اگه شوهرم غر بزنه یه کم استراحت میکنم بعد جمع میکنم. راستی کارا را با دخترت شریک شو تا اونم سرش گرم بشه. مثلا من لیمو عمانی را میریختم تو سینی و میگفتم بریز تو قوطی. یا قابلمه کوچیک و قاشق پلاستیکی میدادم دستش تا سرش گرم بشه. فقط بدون باهاش دعوا کنی بیشتر اذیتت میکنه