پرنساااااااااااههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1148 عنوان نذر صلوات 68 بازدید | 15 پست ۱۰۰ تا صلوات نذر کردم برای برآورده شدن حاجت هامون از خدا میخام برآورده بشن به زودی هر کسی هر چندتا میگه بنویسه اینجامنم به این نیت دوتا آیت الکرسی برای شما و خودم میخونم❤️ «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ» دیروز | 15:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وحشی_زیبا۲ عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 12550 ۲۰ صلوات 🤗 تو شدی قشنگ ترین حسِ قلبم♥️💍
ارامش_خندهایم عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2143 میشه دعا کنی به اونی ک تو دلمه برسم :) مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
eeeeewwww عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 79 دعا کن برام بد دلی شوهرم خوب بشه آنقدر اذیتم نکنه اسمم فاطمه
دختراقیانوسی عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 91 10 تا لطفا دعام کنید خیلی به مشکل خوردم😞 حسبی الله و نعم الوکیل ☝️☝️ گر نگهدار من است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💚 میگذرانم جهان گذران را….
پرنساااااااااااههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1148 ۱۰ تا ب نیت شفای مریضا لطفا برای سلامتی پدرمنم دعا کنین چشم عزیزم ایشالا حتما حتما خوب بشه🩷لطفا برای منم دعا کن خیلی تو زندگی گیر کردم «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
art_mis عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 694 ۱۴ شاخه گل صلواتلطفا دعام کنید 🙏برای سلامتیم و هر دعای قشنگی که برای خودتون و دوستانتون می کنید🌸🌸🌸و اینکه یه آدم هست که از زندگی و ذهن شوهرم حذف بشه
پرنساااااااااااههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1148 دعا کن برام بد دلی شوهرم خوب بشه آنقدر اذیتم نکنه اسمم فاطمه ایشالا درست بشه عزیزم چشم دعا میکنم لطفا شما هم برای من دعا کن زندگیم درست بشه «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
پرنساااااااااااههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1148 ۱۴ شاخه گل صلواتلطفا دعام کنید 🙏برای سلامتیم و هر دعای قشنگی که برای خودتون و دوستانتون می کنید🌸� ... چشم عزیزم ایشالاااا درست بشه همه چی برات حمد میخونم لطفا برا منم دعا کن گلم🩷 «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
پرنساااااااااااههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1148 ۲۰ تامیشه دعا کنید برای نیت تو دلم چشم گلم لطفا شما هم برای نیت توی دل من دعا کن خیلی ناراحتم😔🩷 «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»