2777
2789

اومدم شارژ بگیرم یهو گفت موجودی نا کافی دیدم توی کارتمون8تومن پوله الان ی هفتست داریم با یک میلیون سر میکنیم 

از خیلیا پول میخوایم قرار بود یکم بریزن هیچکدوم گوشیشونو جواب نمیدن😭

خدا لعنتشون کنه خدا بدتر از ما کننشون 

یعنی چی ک جواب نمیدن بابام رفت در خونشون حتی در روهم باز نکردن الان ما چیکار کنیم؟؟؟ 😭

توروخدا دعا کنید بریزن پولو 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله مشکلتون حل شه ولی یخورده سعی کنید خوش قلب تر باشید

چجوری؟؟؟ ما از 20ام پول نداریم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

۴۰ میلیون از سه نفر میخوایم،قرار بود ماه به ماه یه چیزی واریز کنن،خدا لعنتشون کنه هر ماه یه بهونه میارن،اجاره خونمون عقب افتاده،خودشون صابخونه و صاحب ماشینن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یعنی چی؟ ازتون قرض گرفتن؟

ن پدرم براشون کار کرده 

تقریبا وضعیت ما هم مثل شماست

ولی همیشه میگم خدا اونقدر بهم بده که نخوام منتظر اون طلب ها باشم

و اونقدر به اونا بده که بتونن زودتر بدهی هاشون رو صاف کنند

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
عزیزم تو رو خدا یه شماره کارت بده بهم یه کم واست پول بریزم تو هم جای دخترم...از ته دلم میگم ...برای ...

پستتو پاک کن تعلیق میشی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ابن چه ربطی به دیگران داره که دعا میکنید گرفتار حال و روز شما بشن؟

چون اونا پول پدرمو نمیریزن!.!! 

کاش میتونستم برات کاری کنم 😭😭😭

فقط خدا میتونه کمکمون کنه(: