2777
2789

💠 آیت‌الله مصباح یزدی (ره):

🌱 آخرین عرض بنده که در اوقات ديگر نيز به دوستان گفته‌ام، این است که باور کنیم بهترین راه برای موفقیت و هدایت، توسل به اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین است.

🌱 توسل این نیست که حتما بنشینیم روضه بخوانیم و گريه کنیم.

🌱 هر کاری که می خواهیم شروع کنیم، اول یک «صلوات» برای امام زمان علیه السلام بفرستیم و از تهِ دلمان بگوییم:

«آقا! دست‌مان را بگیر...!».

🌱 هر کاری که می‌کنیم [ این دستور را انجام دهیم تا] برای ما ملکه بشود، کسانی که در مقام عمل این‌گونه بودند[از آنها] تجربه‌های زیادی نقل شده که واشون نگذاشتند[=به حال خود، رها نشدند و حیران نماندند].

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

آقا جانم،دستمو،نه،دست پسرم فرزاد رو بگیر،خوب بشه،خواهش میکنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آقا جانم،دستمو،نه،دست پسرم فرزاد رو بگیر،خوب بشه،خواهش میکنم

انشاءالله زود زود خوب میشه💚🌱 دعای آقای ما رد نمیشه💚💚💚💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاءالله زود زود خوب میشه💚🌱 دعای آقای ما رد نمیشه💚💚💚💚

صد البته رد نمیشه،آخه سرشون شلوغه،وقتشون به کوچولوی من نمیرسه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سر آقا شلوغه؟ نه قربونت برم آقا برا همه وقت دارن🌱 به خصوص برا کوچولو ها😍💚

نه عزیزمممم ایننننن چههه حرفیههههه صد در صد امام مهدییی دعا میکنن🥰🥰😍😍😍😍💚🌱

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!