2777
2789

سلام عزیزان میشه بگید اینطوری درسته یا نه ؟!🚩🚩🚩🚩

پسرم شیر خشکیه و رفلاکس هم داره پس فردا میشه شش ماه باید شروع کنم بلدم نیستم تجربه اول ونابلد

بار اول کمکی می‌خوام شروع کنم

فرنی رو

یک قاشق غذاخوری  آرد برنج رو با یک لیوان دسته دار آب جوش سرد شده

بزارم روی شعله متوسط هم بزنم تا به غلظت برسه وقتی رسید

زیرشو خاموش کنم بعد

بهش ۳۰ تا شیر خشک درست شده قاطی کنم

بدم بخش بخوره ؟!

درسته؟!

بزارم سرد شده یا ولرم بدم؟بابد در چه حد باش آبکی باشه

حالا نبات و کره کی کجا باید اضافه شه اصلا برای شروع کمکی حتما باید ریخت ؟یا زوده

کره چی باید باش؟حیوانی گیاهی

و نبات سفید چه اندازه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دیگه چه نوع فرنی این که فرنی نیس

اول تقریبا یک قاشق غذاخوری که سرخاکی با۶۰ تا شیشه آب بریز بعد بزار به قلبت برسه خیلی سفت نشه بعد که یکم سرد شود یه قاشق شیر خشک بریز بده وتمام من بچم ۱۰ ماه از ۴ ماهگی بهش همین رو میدم دکتر هم گف درست

من اول با لعاب برنج شروع کردم 

یعنی دکتر بهم گفت 

برنج نیم دانه رو میشستم هیس میدادم دوسه ساعت

بعد میذاشتم حسابی بپزه و آبشو که غلیظ شده بود و لعاب انداخته بودو میگرفتم میریختم تو کاسه و یه کوچولوووو نباتم میریختم بهش میدادم بعد کم کم بقیه چیزا مثلا کره ریختم جعفری ریختم هویج کم کم اضافه کردم و سوپش کردم

فرنی پسر من اصلا نخورد 

حریره بادامم چون رفلاکس داشت براش ممنوع بود

چه خبره ..دوتاقاشق غذاخوری فرنی بخوره برای یه وعده کافیه اندازه هم یه قاشق چایخوری ارد برنج با نصف لیوان فرانسوی شیرپاستوریزه

ایمیلتون ریز دانه برنج ایرانی بگیری دوتاقاشق با یک لیوان و نیم آب خوب بذاری بپزه قشنگ شکفته بشه له کنی بدی بخوره .یا نصف سیب زمینی کوچک آبپزکنی باشیر له کنی پوره بشه بدی بخوره