2777
2789

۱۰۰ صفحه سلامت بهداشت رو امتحان دارم فردا ( امتحان ترم اول ) 😐 یه سری از درس هارو خوندم که اونم یادم نیست 

بنظرتون تا فردا بهترین کاری که میتونم براش انجام بدم چیه ، آخه امتحان زبان هم روز بعدش دارم باید براش بخونم امروز 

نمونه سوال بخونم اوکی هستش یا نه 🚶🏻‍♀️

نمونه سوال برا وقتیه که کتاب رو خوندی تموم کردی😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوشیو بذار کنار مقدار زیادی قهوه بخور و بشین یدور روزنامه وار همرو بخون بعد قسمت های مهم رو دوباره و نمونه سوال هارو

صد صفحه زیاد نیست سه چهار ساعته جمع میشه

مگه امتحان زبانتم فرداس؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

چجوری نخونده میخوای نمونه سوال بخونی؟ 

تا ۶ بخون ۶ تا ۷ نمونه سوال بعدش هم بشین زبان بخون وقت اضاف اوردی این و مرور کن

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

خب اول از همه این رو بکن تجربه که از روزهای قبل با برنامه و استراتژی بهتری بری جلو ولی منم ی امتحان شب امتحانی دادم تا ریخ بود خیلی خوب جواب داد 

اول متن کتاب رو روزنامه وار بخون چند تا نمونه سوال کلی و جامع حل من ببین کدوم قسمت درس مهمه اونایی که مهم و پرتکرار هستش رو حالا با دقت بخون و حفظ کن دوباره برو سراغ نمونه سوال تشریحی زیاددددددددد حل کن ۱۰۰ تا رو بزن حداقل و ی پی دی اف خلاصه از درست دانلود کن صبح قبل امتحان بخون حین درس خوندن نوت برداری کن یعنی اون بخش های مهم و پرتکراری که یادت می‌ره رو خیلییییی خلاصه بخون و همراه پی دی اف خلاصه آن قبل امتحان بخونش حداقل ۱۹ رو باید بگیری اینطوری 

پس فردا

خب بهداشت رو عالی عالی بخون وقت کردی از امروز زبانو بخون وقت نکردی بعد امتحان بهداشت بخون 

کلا روزای امتحان چون طول ترم نخوندی باید خودکشی کنی تا برسی به نمره خوب

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

باید ریسک کنی فقط قسمت هایی که حس می‌کنی به احتمال زیاد سوال میاد رو بخونی ، اونا که تموم شد اگه وقت اضافه داشتی سعی کن به متن کتاب تا جایی که تونستی مسلط بشی .

چشم هایت دمپایی خیس و دل من جوراب بی دفاع ...                    💙 🇷🇺 💙

سلامت و بهداشتو کلا تو بدترین حالت میتونی تا ۱۲ امشب تموم کنی 

گوشیو بزار کنار شروع کن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان