2777
2789
عنوان

یازده هفته و شش روزم انتی دیر شده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 20 پست
شماهم ترشح پنیری دارین دلیلش چیه

اره ترشح پنیری اگر هست نشونه عفونت قارچی هست که برای جنین ضرر نداره اما سوزش و خارشش مادرو اذیت میکنه بری دکتر احتمالا بهت پماد کلوتریمازول بده بزنی زود خوب‌میشی اما سرخود هیچ‌دارویی استفاده نکن با پزشکت حتما مشورت کن

ولی اگر ترشح اب مانند داری داخلش سفیدی هم هست منم دارم میگن عادیه 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم بره دکتر معاینه بشه بهتره

دکتر توی بارداری معاینه نمیکنه اما از علائمش بگه شاید بهش دارو بده منم داشتم با شست و شو با ژل بهداشتی و خوردن ماست و آب فراوان برطرفش کردم پماد کلوتریمازول استفاده نکردم چون جزو گروه c هست سه ماهه ی اول بارداری استفاده نشه بهتره چون عفونت باکتریایی و ادراری برای جنین خطر داره قارچی برای جنین خطر نداره ولی بازم دکترش بهتر تشخیص میده قطعا بهش مراجعه کنه بهتره ولی چون گفت تا چهار شنبه شرایط دکتر رفتن نداره میگم فعلا ماست بخوره

کاربری دست دو نفره ❤️😘