2777
2789

همیشه بقیه از شراط زندگی شون راضی نبودن همه چیو انداختن تقصیر خدا که خدا اینجوری شون کرده ولی من همیشه بهشون میگفتم نه مقصر خدا نیست اختیار خودتون باعثشه، ولی این همه آدما به من زخم زبون میزنن به من میگن پیردختر شدی ۲۸ سالمه تو همه مجلس هاشون بحث منه یه بار این خدا از من دفاع نکرد یه بخت خوب بهم نداد تا جوابشونو بده با این همه تلاشی که من کردم واسه ازدواجم،خدا چرا اینجوریه کسی میدونه

خدا نیاز به دفاع نداره

فقط باید بخوای دفاع کنه همین

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همون زبون و عقلی که خودش بهت داده به قول خودت ازش دفاع کردی عزیزم

صبر خیلی چیز قشنگیه 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

اول بیست و هشت سال زیاد نیست نمی دونم کدوم سیاره هستید که می گن زیاده 

دوم اینکه گاهی بنده حق داره گاهی خدا مثلا یه چیزایی عوض کردنش از دست ما خارجه مثل جایی که متولد شدیم ، خانواده خوب ولی یه چیزایی دست خودمونه 

سوم اینکه بنده خدا گاهی با دعاگرفتن سرنوشت یه بنده دیگه رو عوض می کنه و این دست بردن در تقدیر هست که جز خدا کسی اجازه اش رو نداره 

چقدر خودتو بزرگ می بینی 

تو از خدا دفاع کردی ؟ 😐

تو در مقابل خدا از هیچ هم کمتری .

خجالت نکشیدی گفتی از خدا دفاع کردم 

مثل این می مونه که مثلا یه مورچه بگه من از فیل دفاع کردم

بلانسبت و دور از جون خدا 

مثال زدم قشنگ متوجه بشی 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
اول بیست و هشت سال زیاد نیست نمی دونم کدوم سیاره هستید که می گن زیاده دوم اینکه گاهی بنده حق داره گا ...

یعنی چی با دعا گرفتن متوجه نشدم؟یعنی خدا اجازه میده؟خب چطوزی رفع میشه

همون حرف خودتون 

خدا نمیخواد شما اذیت بشید 

خدا نمیخواد کسی شمارو مثلا مسخره کنه لذا خداوند آنها را عذاب میکنه 

واس ازدواجتون هم خب باید یکی شما را پسند کنه و برید آزمایشگاه و درست بشه تا عقد حاصل بشود یک مانع باشد ازدواج صورت نمی‌گیرد 

شما آن دعای سیفی صغیر هر شب بخوانید تا 99 شب 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

منم دعا برای ازدواج زیاد میکردم در اخر تو یه شرایطی افتادم که از هزاربار مردن بدتره فک کن شاید خوشبختی و آرامشت توی‌مجردیه 

بفکر کار و پول باش شوهر چیزی به آدم اضافه نمیکنه ممکنه اولش همه فامیل بکن وااااو چه شوهری ایول ازدواج کرد فلان ولی دقیقا یسال بعد همچییییین دهنت سرویس میشه و سرازیری بدبختی هات شروع میشه که روزی صدبار میگی گوه خوردم ازدواج کردم 

بنظر من دختری که پول و استقلال داشته باشه اصلا و ابدا نیازی به ازدواج نداره فامیل و حرفشون هم بیاد بره توی‌ماتحت ادم وقتی بخاطر اونا قبول بکنی خیلی حقارت ها و سختی ها و زحمتا و دهن سرویسی ها رو بکشی همون بهتر که بهت بکن ترشیده ولی راحت و بدون حمالی و تحقیر خونه بابات جایی که واقعا از ته قلبشون میخانت بشینی جایی که امنیت داری حتی اگه بهت زخم زبونی زده بشه تو فک من خونه شوهر هم زخم زبون و توهین و تحقیر هست صدبرابر الانت با فامیل ولی امینت هم دیگه نداری هم جانی و زدنی هم آینده ای جون هر لحظه ممکنه ننه جونش بگه اینو طلاق بده خوب حمالی نمیده