2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این حرفا خیانتو عادی جلوه ندبد

عزیزم عادی هس ببین تو همین سایت ببین

فک کردی کسی که میخواد خیانت کنه میاد نگاه میکنه ببینم تو نی نی سایت چی گفتن 

متاسفانه جامعه افتضاح شده و با نگفتنش فقط صورت مساله پاک میشه

بابا همین شادمهر چند سال پیش میومد تو تلویزیون چون زنش ایرانی بلد نبود میگفت من دوسش ندارم همینجوری ...

امین فردین که بیشتر حرفاش ثابت شده دروغه ...

شادمهر هم هیچوقت نگفت دوسش،نداره گفت عاشقش، نیست باهاش ازدواج کرده چون جلوی پیشرفتشو با گیرای الکی نمیگیره ...

اگه دوسش نداشتم چه نیازی داشت باهاش ازدواج کنه اونم تو اوج جوونی ..‌‌!!!

البته بگم من به دلیل اینکه شادمهر سایت شرط بندی داره اصلا ازش خوشم نمیاد

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

چراااا

مهشید خیلی ترسناکه 

حس میکنم مثل یک مادر بالاسر ابی‌ ایستاده و کنترلش می‌کنه

همیشه توی مصاحبه ها از بالا با ابی‌ حرف میژنه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

تو همین سایت یارو ۴۸ سالشه داره با حقوق کمیته امداد زندگی میکنه میره به زن دسته گلش خیلنت میکنه 😂ای ...

از منظر دیگه نگاه کن

تو دنیایی که همسر مگان دوشس خیلی بهش وفا داره 

بعضی مردا غلطای اضافه میکنن!!

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
امین فردین که بیشتر حرفاش ثابت شده دروغه ...شادمهر هم هیچوقت نگفت دوسش،نداره گفت عاشقش، نیست باهاش ا ...

عزیزم چه ربطی داره 

الان اکثر آدما دارن بدون عشق و دوست داشتن ازدواج میکنن.

مگه یکیو دوست نداشته باشی نمیتونی ازدواج کنی باهاش. 

جالا چ زوری چ بخاطر منفعت خودت

عزیزم عادی هس ببین تو همین سایت ببینفک کردی کسی که میخواد خیانت کنه میاد نگاه میکنه ببینم تو نی نی س ...

اینکه خانم ها راحت از خیانت طرفشون میگذرن واسه اینه که فکر میکنن خیانت عادیه ولی نیست 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
از منظر دیگه نگاه کنتو دنیایی که همسر مگان دوشس خیلی بهش وفا داره بعضی مردا غلطای اضافه میکنن!!

عزیزم استسنا همیشه هست

ما داریم اکثریت رو میگیم 

متاسفانه