سلام بچه شب یلداتون با تاخیر مبارک
شوهرم برام یه سرویس نقره گرفته برای شب یلدا
ینی خودم بهش فشار نیاوردم که طلا بگیره چون قبلش هم مسافرت بودیم نزدیک ۱۰۰ میلیون پول خرج کردیم و قبلش هم خونه خریدیم خلاصه بگم اصلا حتی توقع کادو هم نداشتم شوهرم میگه به خانوادش بگیم نقره خریدیم ولی من میگم بگیم طلاست چون یه خواهرشوهر دارم خیلی چشمش به دست شوهرم و حسوده مثلا خواهر شوهر کوچیکم بچه اولش داره به دنیا میاد و مادر و پدر شوهرم دارن سیسمونی میدن بهش شوهر خواهرشوهرم خودش با پول خودش یه ماشین شارژی خریده برای سیسمونی از اون روز رو مخ همه هست که بچه اونم میخاد دوسالشه مستقیم و غیر مستقیم به شوهرم میرسونه که براش بخره ۲۰ میلیونه پول کمی نیست یا مثلا ناراحت شده بود شوهرم چرا وام ازدواجش رو نداده بهش تازه میگف قسط هاش رو ما بدیم چون شوهرش ببخشید گشاده و خوب کار نمیکنه ما باید خرج بچشو بدیم تو مسافرت هم زنگ زده به شوهرم تو بچه منو فراموش کردی از وقتی ازدواج کردی و.. تو روم حتی گفت از وقتی با تو ازدواج کرده بچه منو فراموش کرده اگه بچه دار بشی که کلا فراموش میکنه من چون النگو هام رو برای خرید خونه فروختم حس بدی گرفتم بابت خانوادش واسه همین گفتم بگیم طلاست که حداقل دست خواهرش کوتاه بشه بفهمه منم خرج دارم از یه طرف شوهرم میگه بگیم نقره که مامانم و خواهرام بفهمن تو زن زندگی جمع کنی هستی و حواست به جیب منم هست اینجوری تو رو میبرن بالا ولی من دوست ندارم به این قیمت به چشمشون خوب بیام و میگه اگه بگم طلا خریدم برای عروسیمون دیگه حتی سرویس طلا هم نمیتونم بخرم چون خانوادم فکر خوبی نمیکنن و میگن تو ولخرجی پس بگیم نقره که برات عروسی سرویس طلا بگیرم همین سرویس هم کلی پولش شد به نظر شما چیکار کنم؟؟