شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 عنوان حالم بده توروخدا میشه یه چیزی بگین آرووم بشم 115 بازدید | 20 پست . جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇 دیروز | 14:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3089 منم حالم بده .ولی میگذره و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 منم حالم بده .ولی میگذره میگذرت ولی تموم نمیشه باز از نو شروع میشه جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 آروم شو 🥲😅 جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3089 میگذرت ولی تموم نمیشه باز از نو شروع میشه بعضیاظ تحملش راحت تره ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
حلماجان65 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 144 دلتا بسپار به خدا خودش بهتر میدونه موقعی که کاری آزمون برنیاد بگو خدایا واگذار میکنم به خودت خودت بهتر میدونی
پنایا عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 675 اشکال نداره میگذره منم الان یکم دل درد دارم و بنالسبت اسهال و بی اشتها .فردا همامتحان دارم میخوام فقط برم بمیرم 😭
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 چیشده گلم؟؟ حس میکنم دارم گند میزنم به همه چیمن به خاطر یه ادم وارد یه رشته ای شدم که تا چندماه پیش از این رشته خوشم نمیومد فقط بخاطر اینکه به اون ادم نزدیک بشم..نتونستم الانم هیچ راه پسی ندارم جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 بعضیاظ تحملش راحت تره ... طبیعیه که یهو با خوندن بیوت بغضی شدم؟🥺🫠 جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
ظهوووور عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2103 بیاید براتون دعا کنیم دلتون آروم بشه✤━ ━━════════━━ ━✤ گروه منتظران اباصالح (عج)https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12✤━ ━━════════━━ ━✤
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 دلتا بسپار به خدا خودش بهتر میدونه موقعی که کاری آزمون برنیاد بگو خدایا واگذار میکنم به خودت خودت ب ... سپردم بهش ولی نمیدونم چرا کاری نمیکنهدیگه دارم تموم میشه هرروز مشکلات واسم بیشتر میشه مشکلاتی که اگه بشنوید میخندید بهم ولی من تحملشونو ندااارم جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1394 اشکال نداره میگذره منم الان یکم دل درد دارم و بنالسبت اسهال و بی اشتها .فردا همامتحان دارم میخوام ف ... عاخییی ان شاالله سریع بهتر بشی❤️ جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇