2777
2789
عنوان

کسی میتونه محاسبه کنه این پول از سال 76 تا الان چقد میشع

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۲۵۵هزار و ۴۰۰ تومن

گلم چجوری حساب میکنی؟

میشه اگه زحمتی نیست بگی ۴۵۰ هزار تومن سال ۷۴ چقدر میشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

@im_shee    

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

@gijam    

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

با هرچیزی تناسب بگیری متفاوت درمیادبرای چی میخوای؟

اون زمان هزینه عمل یه شخصی میشده که خانوادش نداشتن عملش کنن و اون بیچاره فوت میکنه💔

میخواستم بدونم الان اون پول چقدر میشده که اون موقع این پول بی ارزشو نداشتن💔👩‍🦯

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

ینفر اینجت گفت ۱ میلیون میشع

حقیقتش فک نکنم یک تومن بشه 

به نظرم بیست تومن الان شاید بشه من ده سال پیش با یه هزار تومنی چند تا لواشک و چند تا بستنی و چند تا یخمک می‌گرفتم از سوپری وقتی بچه بودم 

الان پفکی نهایتش بیست تومن باشه 

اون طلایی که سه هزار تومان خریداری شه الان ممکنه ده میلیون تومان هم پولش باشه اگه تقریبی بخام بگم و نه بد بین باشم نه خوش بین چون الان دیگه طلای ده تومنی واقعا پیدا نمیشه و خیلی هم کم پیدا میشه اون خونه ای هم که هفت هزار تومان بوده الان ممکنه مثلا چهار میلیارد باشه 

حالا به نظر شما هزار تومان پول اونموقع می‌تونه الان یک میلیون حالا باشه؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم ۲۵۵هزار و ۴۰۰ تومن

دستت دردنکنه

عزیزم میشه یه محاسبه دیگه بکنی برام

ممنون میشم

۲۵۰ هزارتومن سال ۸۶ الان چقدره؟

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

حقیقتش فک نکنم یک تومن بشه به نظرم بیست تومن الان شاید بشه من ده سال پیش با یه هزار تومنی چند تا لوا ...

یکی از دوستای نی نی سایتی محاسبه کرد ، ۲۵۵ هزار شد🥲

اون زمان هزینه عمل یه شخصی میشده که خانوادش نداشتن عملش کنن و اون بیچاره فوت میکنه💔میخواستم بدونم ا ...

آخییی🥲💔

خدا رحمتش کنه

ما که الان زنده موندیم چیشده اونی که هزار تومن اونموقع نتونسته جور کنه الان بیشتر بخاطر بی پولی اذیت میشد ناراحت نشو

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!