2777
2789

۲۸ سالمه بخدا هزار تا کیس بوده بعضی هاشون خودم باهاشون آشنا میشدم ولی جور نمیشد، اکثرشونو واسطه معرفی میکرد که مارو باهم آشنا کنه اول چند ماه آشنا بشیم بعد اما واسطه دیگه خبری ازش نمیشد چندین بار این موضوع پیش اومده تازگی یه موردی داشتم پسره منو دیده بود واسطه اومد بهم گفت یه چند بارهم بهم گفت اما پسره حای نیومد حرف بزنه دقیقا یه ماه گذشته این پسره نیومد جلو،اکثر خاستگاری هام اینجوری بوده دقیقا

بنظرتون بختم بسته س؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینایی که گفتی نمیشه والا اسمشون و خواستگار گذاشت طرف حتی پانشده بیاد با خونواده خونتون صرفا در حد ی ...

آخه همون طرف یه نفر رو‌واسطه میکرد بیاد بهم بگه من به هیچکس نگفتم واسطه بشه اون طرف خودش یه نفرو واسطه میکرد

مرسی عزیزم،ولی آدم این همه به درگاه خدا دعا کنه جوابشو نده این با این همه سختی دیگه آدم اعتقادی براش ...

عزیز دلم من بخاطر بستگی بخت بهت گفتم چون کلا از بین میبره شاید منم از طرف خدا دارم میگم این کارو بکن خدا که مستقیم کمک نمیکنه