2777
2789
عنوان

کنکور بدم یا برم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 19 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره

تو خودت بهتر میدونی 

اگه توی خودت میبینی که با تلاش بیشتر قبول میشی بازم بخون. اگه نه که وقت و انرژیتو هدر نده. یه رشته دیگه اگه دوست داری برو و کارتو ادامه بده. اینهمه رشته و دانشگاه بدون کنکور و خوب

میشه هم هردو رو رفت 

من یه آقایی دیده بودم متاهل بود سرکار می‌رفت یه شهر دیگه که از خونه خودش دور بود هر روز اون مسیر رو می‌رفت می اومد همون سال برا کنکور خوند رشته تجربی همون سال هم پزشکی قبول شد بچه هم داشت سنش هم بالا بوداااا البته

اگه رشته تاپ قبول شدن برات مهمه میتونی اینکارو کنی اگه ارادشو داری و می‌دونی میتونی در کنار شاغل بودن برای کنکور هم بخونی و رشته تاپ قبول شی 

اگه خیلی برات مهمه رشته تاپ قبول شی و می‌دونی واقعا شاغل بودنت مانع ایجاد می‌کنه برای یه مدت سر کار نرو 

اگه هم می‌دونی رشته تاپ و این چیزا برات خیلی مهم نیست برو سرکار و در کنارش یه رشته دانشگاهی پیام نور یا دولتی هم برو ثبت نام کن در کنارش هم لیسانس بگیر هم شاغل باش 

من میگم پیام نور و دولتی چون دانشگاه آزاد خیلی پول میبرن و کل حقوقی میره برای شهریه دانشگاه آزاد من الان شیش تومن شهریه ترم سه دانشگاه آزاد دادم به جز پول جزوات و کتاب ها و این چیزا که خودش نزدیک به سه تومن شایدم بیشتر پولش شد 

پیام نور هم تازگیا شهریه زیاد میبرن پارسال من یادمه انقد نمیبردن خدا لعنتشون کنه که فقط مردمو اذییت میکنن با این گرونی ها دولتی هم از این بابت میگم که هزینه های دانشگاه آزاد رو قرار نیست تو دانشگاه دولتی انجام بدی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛