میشه هم هردو رو رفت
من یه آقایی دیده بودم متاهل بود سرکار میرفت یه شهر دیگه که از خونه خودش دور بود هر روز اون مسیر رو میرفت می اومد همون سال برا کنکور خوند رشته تجربی همون سال هم پزشکی قبول شد بچه هم داشت سنش هم بالا بوداااا البته
اگه رشته تاپ قبول شدن برات مهمه میتونی اینکارو کنی اگه ارادشو داری و میدونی میتونی در کنار شاغل بودن برای کنکور هم بخونی و رشته تاپ قبول شی
اگه خیلی برات مهمه رشته تاپ قبول شی و میدونی واقعا شاغل بودنت مانع ایجاد میکنه برای یه مدت سر کار نرو
اگه هم میدونی رشته تاپ و این چیزا برات خیلی مهم نیست برو سرکار و در کنارش یه رشته دانشگاهی پیام نور یا دولتی هم برو ثبت نام کن در کنارش هم لیسانس بگیر هم شاغل باش
من میگم پیام نور و دولتی چون دانشگاه آزاد خیلی پول میبرن و کل حقوقی میره برای شهریه دانشگاه آزاد من الان شیش تومن شهریه ترم سه دانشگاه آزاد دادم به جز پول جزوات و کتاب ها و این چیزا که خودش نزدیک به سه تومن شایدم بیشتر پولش شد
پیام نور هم تازگیا شهریه زیاد میبرن پارسال من یادمه انقد نمیبردن خدا لعنتشون کنه که فقط مردمو اذییت میکنن با این گرونی ها دولتی هم از این بابت میگم که هزینه های دانشگاه آزاد رو قرار نیست تو دانشگاه دولتی انجام بدی