2777
2789
عنوان

یعنی میشه یه روزی یه دستگاهی اختراع بشه صورت رو صاف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست
عزیزم شما برو لیزر ترکیبی پوستتون مثال پوست بچه میشه

هزینش بالاست؟

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
ارهcO2فرکشنالترکیبیه

من خیلی تعریفشو شنیدم

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیشال درمانی لیزر کرم و سرم های جوانسازی فقط طول درمان داره صبر میخواد

چقد نتیجه گرفتی؟

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
من ۶ جلسه لیزر co2 رفتم، صورتم بهتر شد ولی اون نتیجه ای که انتظار داشتم نه نگرفتم

چقد شد هزینش و چه سالی رفتین

هزینش بالاست؟

بله فکر میکنم صد و خوردی بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خط خنده رو هم میبره؟؟

آراف میگن خوبه ولی خب  زمان بر هست،چرا ژل نمیزنی خط خندت رو هم همون لحظه نتیجه میبزنی،هم هزینش کمه ،هم به مرور زمان ثابت میشه من خودم ۳ سال پیش  زدم ژل الان خط خنده ندارم ،چون همراهش مراقبت کردم آبرسان زدم ،آب زیاد خوردم ،الان صورت من حتی کوچکترین خطوت و چروکی نداره با این ک ۳۶ سالمه تنها همون یه بار ژل زدم برای خط خنده 

بله فکر میکنم صد و خوردی بشه

اوه من اگع اینقد پول داشتم ک صورتم این نبود😅

آراف میگن خوبه ولی خب زمان بر هست،چرا ژل نمیزنی خط خندت رو هم همون لحظه نتیجه میبزنی،هم هزینش کمه ، ...

مم زیاد اطلاع ندارم و ب فکر این چیزا نبودم ولی یهویی خط خندم خیلی بد شده خیلی .ژلا ایرانی و خارجی دارن مارک و اینا دارن؟؟شما چی زدین؟؟من ۳۳سالم ..

اوه من اگع اینقد پول داشتم ک صورتم این نبود😅

شما اول برو مشکلات داخلی را چک کن درمان کن 

چون صورت اینه درون بدن هست 

بعد با روتین های ساده با هزینه کم هم میشه درصدی 

پوست را درمان کرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مم زیاد اطلاع ندارم و ب فکر این چیزا نبودم ولی یهویی خط خندم خیلی بد شده خیلی .ژلا ایرانی و خارجی دا ...

ببین قیمت پایین ولی به نسبت خوب  اودری بزن فک کنم سی سی الان ۶۰۰ تا ۸۰۰ باشه بار اول ک زدی یه کم جذب میشه ۲۰ روز بعد یا یک ماه بعدش برای ترمیم برو  ک ماندگاریش بالا بره، بعد دیگه سالی یه بار یا وقتی احساس کردی داره کم میشه و دوباره پیدا برو نیم سی سی بزن ببین  یعنی معجزه کرد برای من همون یه بار زدم تو این سه سال یه بار زدم  یک ماه بعد رفتم برای ترمیم دیگه خط خنده ندارم ولی همیشه آبرسان رو میزنم