2777
2789
عنوان

دیروز تو یه تاپیکی دیدم وحشت کردم از نژاد پرستی مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 156 پست
خب عزیزم طایفه ای هست دیگه هر طایفه ای یه رفتار داره واینکه تو خیلی کشورا دیگه سر میبرن کلا این اخلا ...

دقیقا میگم مخصوصا روستا نشینان اهواز ک سمت سه راه خرمشهر و سوسنگردن میدونی خیلی خوبن جدی میگم خون گرم و مهربونن ولی اون رفتاری ک هنوز دارن باعث شد اون چیزی ک هستن پنهون بشه من عروسیشون دیدم از غذا فقط ک نگم بزات خدایی من همیشه گفتم عروسی فقط عروسی عربا چزا کم‌نمیزارن به هیچ عنوان ولی رسمشون ک باعث ناراحتی بده مجلس شادی یکی فوت کنه من خودم اگه عرب بودم یالر بودم واقعا مخالف شدیدی میکردم بارسم‌تیراندازی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خب دختری که بدکاره باشه خونوادش اونو میکشن به هیچکس ربطی نداره و خدا هم تو قرآن گفته حکم زنا قصا ...

با این پستت یک تنه یه قومیت رو بردی زیر سوال متاسفانه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
رسم تیراندازی که آنچنان بد هم نیست،هی میگی رسم تیراندازی،نسبت به قبل خیلی کمتر شده،من خودم ۲۶ سال خو ...

نمی دونم چه اصراری داره.اتفاقا اینجا به دختر حساسن شوهره خیانت کنه زنشو بزنه کاری بکنه برادرا و پدر دختر میوفتن به جون شوهره که چرا دخترمونو زدی.یه چیزی شنیدن.

اینجا مردا به شدت از خانواده زن حساب میبرن.خط به دخترشون نیوفته

رسم تیراندازی که آنچنان بد هم نیست،هی میگی رسم تیراندازی،نسبت به قبل خیلی کمتر شده،من خودم ۲۶ سال خو ...

رسم تیراندازی خیلی بده 

خودنمایی با اسلحه اونم تو جشن و شادی ها چه دلیلی دارن که معمولا هم با آسیب به بقیه کام همه رو تلخ میشه

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
اره خب دختری که بدکاره باشه خونوادش اونو میکشن به هیچکس ربطی نداره و خدا هم تو قرآن گفته حکم زنا قصا ...

چه دیدگاه ترسناکی

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
چرا مخالف هستم ولی تو قومیتا ایران هست دیگه ترکشم نمیکنن

دقیقا من لپ کلام همینن وقتی داری زندگی میکنی بینشون متوجه میشی یاهمین دوسال پیش بود باز تکرار شد دختری به اسم منا ک تواهواز سربریدن باید توگوگل باشه فامیلش یادم نیس خوب به اجبار ازدواج کرد خواسته طلاق بگیر از دست شوهرش اذیت میکرد میکشنن توخیابون سرشم میچرخونن واقعا میگم اذیت میشه ادم ناراحت کنند ماهم هزار تارسم غلط داریم ولی خوب ادم ناراحت میشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اینارو از کجا میاری شما.یه چیزایی از رسما و کارای ما میگی که من تازه دارم از شما میشنوم.خجالت بکشید اه بسه

نمی دونم چه اصراری داره.اتفاقا اینجا به دختر حساسن شوهره خیانت کنه زنشو بزنه کاری بکنه برادرا و پدر ...

من ۹۹درصد دوستانم عرب هستند و عزیز.عاشقشونممم. ولی این مورد رو که میفرمایید برای درصد کمی از خانواده ها هست عزیزم. اکثرا بعد از ازدواح،خانواده دختر هیچ دخالتی نمیتونن داشته باشن،چه برسه حمایت 😪 دوستان زیادی دارم که برات مثال بزنم‌...مثل سواری ها،عموری ها.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اره خوب چه اشکالی دارد ایران مثل کانادا ست  اصلا فرقی ندارد 

ملک ها را با قیمت وحشتناک کرایه یا خرید می‌کنند به ایرانی فشار میاد مهم نیست عرب بیسواد کار می‌گیرد جوان با سواد ایرانی بیکار می‌ماند هیچ اشکالی ندارد عالیه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نمی دونم چه اصراری داره.اتفاقا اینجا به دختر حساسن شوهره خیانت کنه زنشو بزنه کاری بکنه برادرا و پدر ...

عربای الان،خیلی روشنفکرشدن،دیگه مثل هزار سال پیش نیستن،این معلوم نیست کجا زندگی میکنه،والا عرب تر از ما وجودنداره،هم راحت بودیم،هم دانشگاه رفتیم،هم به خواستگار جواب رد دادیم،۲۶ هم ازدواج کردم،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا دلت برا یه عراقی باید بسوزه میتونه برگرده کشورش من عربا خودمونو گفتم

اینهمه ایرانی تو کشور های دیگه زندگی می کنن و سفر میرن 

اگه اینجوریه پس مردم اونجا هم حق دارن هر جوری میخوان با مردم ما  رفتار کنن 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن