یه چندنفر به عربا و ترکا ایران توهین کردند حقیقتا خیلی ناراحت شدم من خوزستان رفتم و جز عزت چیزی ندیدم از این ملت شریف چرا انقدر بعضیا عقده دارن به عنوان یه اصفهانی دستو پای عربا کشورمو میبوسم که جنگیدن واسه اون خاک
این دوتا چیز بود ک بد بود من دیدم و بقیه موارد همشون خون گرم مهمان نواز نمیدونم شاید من حساسم ک از ت ...
من صحبت هاتو تایید میکنم...چون بینشون زندگی کردم... بخاطر اب و هوا هم هست. توهوای گرم ادم اعصاب نداره. ولی مرام و معرفتشون لنگه نداره بخدا. انشاا...که این مورد هم که گفتید کم کم رفع میشه و فرهنگ سازی میشه🙏
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا وقتی دارم بینشون زندگی میگنم منکر بشمخوب رسم تیراندازی دارن 😐ک حتی گفتم خبر بخونید
رسم تیراندازی بله داریم ولی بقیه چیزایی که گفتی درست نبود اینکه تو جایی زندگی میکنی که فرهنگ ضعیف داره ربط به قومیت نداره هر جایی از نظر فرهنگی یا محیط پایینتری باشه بله.وگرنه چرا از اهواز پاداد و زیتون و کیانپارس نمیگی میری یه منطقه خاصیو اسم میبری که ممکنه تو هر استانی تو هرشهری از این مناطق باسه
بله همه از خاک ایران دفاع کردن و جنگیدن.ولی ایا همه اواره و بی خانمان شدن؟
نه نشدن ولی غیرت ایرانی کردولروعرب نداره هممون یک تنیم هممون غیرت داریم روخاکمون ایرانی یعنی غیرت .خودمن همیشه اعصابم خورد میشه از جنگ و ظلمی که به هموطنام تحمیل شده کلا مرز غربی کشور درگیر بودن هم کردها هم لرها هم عربها وهم لک ها و....
نوهنوزم هست این رسمشون متاسفانه میگم اگه ۱ میلیون عرب باشه نصفشون هنوز اون تفکر دارن چون من اهواز زن ...
رسم تیراندازی که آنچنان بد هم نیست،هی میگی رسم تیراندازی،نسبت به قبل خیلی کمتر شده،
من خودم ۲۶ سال خوزستان زندگی کردم و عربم،سر بریدن و این خزعبلات رو ندیدم.
شما هم بگو فلان منطقه،نگو عربا،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره خب دختری که بدکاره باشه خونوادش اونو میکشن به هیچکس ربطی نداره و خدا هم تو قرآن گفته حکم زنا قصا ...
اصلا نمیکشن.اینا چرته.حالا یکی دو مورد رسانه ای شده که فک کنم تو شهرهای دیگه هم بوده ناموسی اینکه الان به دختر خونه اصلا کار ندارن و اصلا این حرفا نیست.