2777
2789
عنوان

نیازمند به یک عدد حس ششمی هستیم😂😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 48 پست
منم میشه بگی

بیش از حد فکر میکنی

مودبی

به بقیه تاجایی که احترام ببینی احترام میزاری

فکر کنم سخت میتونی ببخشی و از ته دلت فراموش کنی اگه بهت بدی کردن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

شوخ طبعیبه جزییات اهمیت میدیاز مشکی یکنواخت بدت میاد و رنگی رنگی دوست داریمنظمی تا حدودی

من دی ماه مامان میشم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میگی امسال پرستاری دولتی میارم

صد خودتو نمیذاری

رتبه ات خوب میشه و شاید چند تا بالاتر باشه رتبه ات پرستاری دولتی میاری 

اگه از الان صد خودتو بذاری حتی امکان پزشکی هم هست

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

یه دختر مهربون و دلسوزیبله قبول میشیحسمو گفتمحس شش نیستمجواب هیچکسیو نمیدم دیگه

من دی ماه مامان میشم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

لعنتعلی برمیگرده؟الان با کسیه؟

برمیگرده طول میکشه ولی

برای سرگرمی هر بار با یکی هم صحبت میشه

ممنونحسش بهم چیه؟

دوست داره

اره عزیزم درسته💞 میشه درخواست بدم یه سوال دارم پی وی بپرسم ؟ لطفا

بله گلم♥

صد خودتو نمیذاریرتبه ات خوب میشه و شاید چند تا بالاتر باشه رتبه ات پرستاری دولتی میاری اگه از الان ص ...

وای خیلی تنبلی میکنم😭😭

وای خدا ازدهنت بشنوه فقد دولتی بیارم هیچی نمیخام

فرهنگیان چی؟