2777
2789
عنوان

شیر بهام بیست میلیون تومنه بابام یه صفر به دس نوشته اضافه کرده و

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 41 پست

با عدد نوشتین چرا به حروفم ننوشتین ؟ خب شاهد دارین و عرف منطقتون بین بیست ملیون و دویست ملیون خیلی فرقه ببرین حتما متوجه میشن دستکاری شده است

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش چیزی نمیشه.... چندوقته ازدواج کردی؟ 

ببین فوقش بابات میره دنبال شکایت و اینا شوهرتم میگه ما دادیم و زیر بارش نمیره.. هی این راه و میرن و میان اخرشم بابات خسته میشه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

با عدد نوشتین چرا به حروفم ننوشتین ؟ خب شاهد دارین و عرف منطقتون بین بیست ملیون و دویست ملیون خیلی ف ...

اخه شاهدا همه طرف بابام هسن چون اون یکی دامادش و خواهرمه.

فق یدونه برادر شوهرم شاهد ماهس

نگران نباش چیزی نمیشه.... چندوقته ازدواج کردی؟ ببین فوقش بابات میره دنبال شکایت و اینا شوهرتم میگه م ...

۸ ماهه

خیلی استرس دارم دعا کن برام.

بابای من اثلا خسته نمیشه خیلی اخااق بدی داره

بعد چرا شیر بها رو از شوهر میگیرن 

اصلا شیر بها رو اگر کسی قرار باشه بده هم پدر بچه به مادر بچه باید بده نه شب کنن بزرگ بشه عروس بشه از داماد بگیرن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

۸ ماههخیلی استرس دارم دعا کن برام.بابای من اثلا خسته نمیشه خیلی اخااق بدی داره

نگران نباش انشاله چیزی نمیشه

من بابام تو عقد سر وام و جهیزیم خیییلللییی اذیت کرد یعنی واقعا کوفتمون کرد 7 ماه عقد بودیم زهرمارمون شد

الان 5 سال ازدواج کردم

ب بابات بگی 70 تومنو کم کم پس بده قبول نمیکنه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

اخه شاهدا همه طرف بابام هسن چون اون یکی دامادش و خواهرمه.فق یدونه برادر شوهرم شاهد ماهس

عزیزم طبق عرف خودتون حساب میکنن بعدشم این دست نوشته تاریخ نداره چرا اون صفر اضافه هم ببری میفهمن دستکاری شده است.شما کپی ازش نداشتین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بفهمه اختلاف پیدامیکنین وبار کج به منزلتون نمیرسه 

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.