2777
2789
عنوان

پس گرفتن کادو از خودشیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری پس بگیرم چون میدونم بگم طبق شناختم میگه چقدر سمی هست چقدر گدایی همچین ادمی ندیدم چقدر فلانی چج ...

ب ی ورت بزاربگه والا مگه مهمه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒

اینجور که مشخصه موفق نمیشی کادوهات رو پس بگیری چون ایشون هدفش تلکه کردن شما بوده و اون هدیه ها رو اصلا پس نمیده تازه از اینکه در آینده کیف پولش که شما باشی رو از دست میده ناراحته چون شما رو دوست نداره و برا پولتون غصه میخوره

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

شما تعادل تو رابطه را بهم زدی 

تو رابطه پسر باید بیشتر خرج کنه . حالا نمیخواهد باید 50/50 باشه 

رو چه حسابی 100 میلیون خرجش کردی وقتی بهت کش مو داده 

اشتباه از خودت بوده 

برو تمام چیزهایی که دادی و را پس بگیر

بزار چرت بگه بزار مسخره کنه کلام این موجود بیخود چه اهمیتی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون کادو اخری را بگو بیار میخواهم یه چیزی بهتر باهاش برات بگیرم 

بعد هم تف کن روش و برو

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
میتونم خصوصی یه پیام بدم بهتون؟

عزیزم شما کادو خریدی نمیتونی با شکایت پس بگیری الکی این رابطه سمی رو کش نده و گوشیت خاموش کن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️