2777
2789
عنوان

مامانم شب یلدا آبرمو برد پیش خانواده شوهرم😫🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا خانوادت اون کار کردن دلیل نداره همسرت توهین کنه

ب نظر من سهمشون بوده بردن مگه چیه؟

مرغ رو خب مینداختن میرفت اون برده اسراف نشه

چرا دیگه پذیرایی میکنن باید چشمشون دنبال چیزایی باشه که برا مهمون میارن؟؟؟

باور کن خاله من همین حرکتو زد اومده بود خونمون

ما هم یه بار زن دایی ام تو عروسی خونه همسایه امون همچین کاری کرد از خجالت آب شدیم دیگه رومون نمی شد به همسایه سلام کنیم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دیشب اینو گفتی تمومش کن همون جا میزدی تو دهن خواهرت یا دروغ میگی دختر ۱۲ساله خیلی عاقلتر ازاین حرفاس ...

کار با راست و دروغشندارم ولی روزای قبل چون مدارس تعطیل بود اینجا هم بچه ها امروز جشن یلدا داشتن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
دیگ روم نمیشه برم خونه مادرشوهرم حس میکنم ابروم رفته

حس نکن واقعا ابروت رفته همون دیشب با ابجیتو مامانت مخواسته بگی برندارین از دستشون بگیری بگی مگ آمدین تالار عروسی ک اینجوری میکنین 

😯نمیدونم چی بگم واقعا

همین قدر عجیبه بخدا 

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

بگو ذوق داره برای مدرسه میخواد خوراکی زیاد ببره با دوستاش بخورن

شوهرم گفت برا ما بد شد پیش خانوادم 

میومد کاش از خونه ما بر میداشتن پیش اونا آبرومون رفت 

برن خونشون یلدایی درست کنه ببره مدرسه