2777
2789
عنوان

به پنج سال عشق میخوام پایان بدم 😭

167 بازدید | 19 پست

من و عشقم ۵ ساله باهم هستیم

خواستگاری امد و همه میدونن 

ادعا می کنه که دوسم داره 

ولی نمیاد عقد کنیم همش میگه پول ندارم

در حالی که داره همه پول و درآمدش رو خرج خانواده اش میکنه

حلقه نشون هم هنوز برام نیورده 

خیلی خیلی دوسش دارم ولی دیگه نمی تونم خسته شدم 

میخوام اگه خواستگار خوبی برام امد ازدواج کنم 

ولی می ترسم سکته کنم بمیرم 😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شریک زندگیت اول باید تکیه گاهت باشه وقتی از الان نیست پس ارزش نداره پنج سال هم کم نیس به پاش نشستی و اشتباه کردی خواستگار خوب اومد ازدواج کن و زندگیتو بساز عشق و عاشقی هم کشکه بخدا قبل ازدواجه بعد ازدواج مشکلات اختلافات و دردسرهایی داره که اصلا یادت میره سالگرد ازدواجت کی بوده اصلا

🌈💙 Martia 💙 🌈

عزیزم خواهش میکنم درکش کن خب حتما شرایطشو فعلا نداره اگه همو دوست دارین که از عمد نمیاد اذیتت کنه چرا عذاب میدین همو اخه💔

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
عزیزم خواهش میکنم درکش کن خب حتما شرایطشو فعلا نداره اگه همو دوست دارین که از عمد نمیاد اذیتت کنه چر ...

پس چرا انقد خرج خانواده اش میکنه 

چرا چرا

چرا باید ۸۵ میلیون خرج نامزدی خواهرش کنه 

چرا

۵ ساله اگه سالی ۱ تومن پس اندازه میکرد الان میشد یه عقد گرفت 

پس چرا انقد خرج خانواده اش میکنه چرا چراچرا باید ۸۵ میلیون خرج نامزدی خواهرش کنه چرا۵ ساله اگه سالی ...

هرکسی مشکلاتی داره مسائلی داره تو زندگیش نمیشه قضاوتش کرد

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
اشتباه کردم غلط'کردم من سر خواستن این همه چیزم به باد رفت همه چی

الانم دیر نشده ازش جدا شو و با یه آدم درست زندگی کن وگرنه زندگیت به فنا رفته ازدواج کردن راحته ولی درست انتخاب کردنش خیلی مهمه خیییلللییی

🌈💙 Martia 💙 🌈

اشتباه کردم غلط'کردم من سر خواستن این همه چیزم به باد رفت همه چی

شوهر منم تا قبل عروسیمون همه درآمدش دست مامان جونش بود چون باباش کار نمی‌کرد منم گفتم اشکال نداره درست میشه ولی اشتباه کردم یازده ساله دارم تاوان اشتباهم پس میدم سر یه تصمیم غلط که فکر میکردم تکیه گاه خوبی هست و اشتباه بعدیم آوردن یه بچه تو این زندگی بود.....شما اشتباه منو تکرار نکن

🌈💙 Martia 💙 🌈