2777
2789
عنوان

کفش مجلسی خریدممم(عکسس)

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 24 پست
من کراکس خریدم ازینا هنوز نرسیده دستم

اینو من هیچوقت درک نکردم 

من ۶ ۷ ساله م بود عینشو پدربزرگم داشت دمپایی حیاط

فقط جینگولی پینگولی نداشت

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

مبارکه. سلیقه من نیست. از نظر من کفش مجلسی بهتره که پاشنه ش باریک و بلند باشه . یه مدل نوک تیز دیدم ...

اخه من قدم بلنده اونجوری نمیتونم بپوشم دیگه خیلی بلند میشم

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کراکس خریدم ازینا هنوز نرسیده دستم

برای بیرون میپوشید؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اینو من هیچوقت درک نکردم من ۶ ۷ ساله م بود عینشو پدربزرگم داشت دمپایی حیاطفقط جینگولی پینگولی نداشت

😂😂

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اینو من هیچوقت درک نکردم من ۶ ۷ ساله م بود عینشو پدربزرگم داشت دمپایی حیاطفقط جینگولی پینگولی نداشت

منم ب عنوان دمپایی خریدم دیگه همون کاربرو داره برام یا نهایتا تو مسافرت تو ماشین پام کنم قرار نیست ک باهاش برم عروسی😂😂

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
نه.مسافرت طولانی تو ماشین یا کنار ساحلی جایی

اهان ارهههه قشنگن 

همینم پاشنه ش بلنده ها. چطور میخای بپوشیش؟

نمیدونم 😂

دیگه خریدمش دیگه 🥲

قدم ۱۶۸ عه فک نکنم خیلیم بد شه باهاش حالا

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆