2777
2789

روز پر کاری بود از صبح زده بودم بیرون رفتم پست برگشتم ماشینم روشن نمیشد یه جایه خلوت شهر تنها کسی رو دیدم یه آقا کت شلواری شسته رفته خیابون روبرو بود اون داشت نگاه میکرد بهش اشاره کردم تندی پرید اومد خیلی رسمی بهش گفتم ممکنه کمکم کنید اونم چند دیقه ور رفت روشن شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنگ کرده بودم چطور تونسته تو این تایم کوتاه شمارمو پیدا کنه اینقد ترسیده بودم که اینقد آدما راحت میتونن به خصوصی ترین اطلاعاتت دسترسی پیدا کنن...تا یه هفته بیرون نرفتم از خونه

خلاصه که فکر کنم خودش تمام اطلاعاتمو درآورده بود که متاهلم و فلان....

و جالبتر از اون فقط پیام داده بود که عذر خواهی کنه که باعث ناراحتیم شده که یه آقا رو فرستادم ماشینمو جابجا کنه

همین ....امروز که تو همون تایم داشتم تو تراس چای می‌خوردم یهو یادم اومد این خاطره رو ...خواستم اینجا ...

باز خوبه وجودش داشت ازت عذرخواهی کرد بخاطر حس ناامنی ک داد.و دیگ هم پیگیرت نشد.

کارش قابل ستایش بوده

کاربری دست دونفره🙂🤗