جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
و وقتی که انجام داد بعدا خیلی واکنش خوب بهش نشون بده که ترغیب بشه بازم انجام بده
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
عزیزم بهش بگو با لحن آروم و ملایم بگو دوست دارم توی جمع بیشتر بهم توجه کنیو وقتی که انجام داد بعدا خ ...
گفتم.میگه همه کار میکنم و تو خیلی پررویی فقط مونده غذا رو لقمه کنم بزارم دهنت.میگه خودمم جا نداشتم.ولی اگه دلقک بازی نمیکرد جا داشت خودش و منو میگفت میرفتم اونجا.
فقط به بار گفت بیا بشین پیشم ولی اونجا اقا نشسته بود خب نمیشد که بشینم پیش اون بچسبم بهش🤔
از بس بلند میشه و مسخره بازی درمیاره بااین و اون که جاشو میگیرن😒
خدا خیرت بده بشین تو جمع عبوس عین مادر مرده خوبه شوخو شنگ باشه خوبه شمام از قبل میری جایی با ملایمت بگو تو جنع دوست دارم کنارت باشم یه جا کنار خودت واسم رزرو کن
گفتم.میگه همه کار میکنم و تو خیلی پررویی فقط مونده غذا رو لقمه کنم بزارم دهنت.میگه خودمم جا نداشتم.و ...
ای باباا
مثلا توی جمع که نشستین بهش پیام بده
خودت بهش بگو یادآوری کن بهش که مثلا فلان کارو کن
کم کم یاد میگیره
واا بهش بگو این که پررویی نیست
احترام گذاشتن به همسر هست
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................