2777
2789

خونم همیشه مرتبه ولی امروز پریود شدم و رژیمم هستم از صبح هرچقد میخوام کارامو انجام بدم نمیتونم پر سینکم از ظرف هاییه که برای یلدا در اوردم بزور بلندشدم رفتم اتاق خوابو تمیز کنم وسایلشو ریختم بیرون الان انگیزشو ندارم جمعشون کنم دلم میخواد جیغ بزنم🥲

حتی شامم نمیتونم درست کنم 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلی کاردارم بحدی خسته ام جونم نمیکشه بلندشم🥺دیروزو کلا کارکردم ازصبح سرپابودم تادیروقت

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

پاشو خواهر من.

ظرف هاتو بشور که واجب تره، یه دست سر سری هم بکش به خونه و استراحت کن 

الان با شرایط شما لازم نیست اساسی جمع کنی.

همین که دغدغه ذهنیت کم بشه و رو اعصابت نباشه کافیه.

بعد که خوب شدی اساسی تمیز کن.

شام هم یه چیزی ساده مث کشک یا تخم مرغ یا فلافل یا... بخورید

به قول معروف چشم میبینه ودست انجام میده، کم کم کارهات را همراه با موسیقی شروع کن، یا به یک دوست زنگ بزن وهمینطور که حرف میزنی انجام بده تا کمتر درد را احساس کنی.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
من همون دیشب بعد رفتن مهمونامون جارو زدم خونرو جمع کردم. پاشو دختر یه قرص بخور چایی نبات دم کن .جمع ...

الحق که خانم خونه ای

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
منم کلی کاردارم بحدی خسته ام جونم نمیکشه بلندشم🥺دیروزو کلا کارکردم ازصبح سرپابودم تادیروقت

منم دیروز از صبح سر پا بودم 😭 چند نمونه غذا ‌ میوه ارایی. دسر. تمیز کاری. ظرف شستن امروز نمیتونم واقعا

من همون دیشب بعد رفتن مهمونامون جارو زدم خونرو جمع کردم. پاشو دختر یه قرص بخور چایی نبات دم کن .جمع ...

اصلا انگیزه ندارم ... حتی خوابمم نمیاد فقط دوست دارم دراز بکشم🥲😭 ولی یه حس مزخرفی میگه کلی کاری داری پاشو و نمیتونم