2777
2789
عنوان

پست پیشتاز

55 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من از سشنبه بسته رو دادم پست عصرش نوشته رهسپار شد اما هنوز به شهر مقصد نرسیده؛ کِی میرسه تقریبا؟ خیلی مهمه و دارم از استرس میمیرم لطفا راهنمایی کنید 😭😭

پست پیشتاز یک هفته طول میکشه بهترین راه تیپاکس هست شمال تا جنوب ۴۸ ساعت دستشه

واایی توروخداااا من اصلا نمیدونستم، بهشون گفتم میخوام سریع ارسال بشه ؛ خدا بگم چیکارشون کنه 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واایی توروخداااا من اصلا نمیدونستم، بهشون گفتم میخوام سریع ارسال بشه ؛ خدا بگم چیکارشون کنه 😭😭

پست کلا خیلی ساله منسوخ شده 

دیگه همه تیپاکس میکنن 

حالا اینم یک تجربه جدیده سری بعد اتفاق نیوفته 

چون همه یکبار این موضوع رو تجربه کردن

پست کلا خیلی ساله منسوخ شده دیگه همه تیپاکس میکنن حالا اینم یک تجربه جدیده سری بعد اتفاق نیوفته چون ...

مرسوله پاسپورت هست و طرف برای دوشنبه بلیط داره اگه نرسه ۲۰ میلیون بلیطش میپره 😭😭😭😭😭

زدم از سشنبه عصر زده رهسپار شد و امروز زنگ زدم اداره پست شهر مقصد و گفت هنوز به دست ما نرسیده و معلو ...

عجب وقتی تو عجله داری چراپیشتاز میزنی ماهکس یاتیپاکس ۴۸تا۷۲ساعت میرسه 

به محض اینکه تو پیگیری زد رسیده مقصد بره تحویل بگیرهچون تا پستچی بخواد بیاره یک روز الی دو روز زمان ...

به نظرتون چقدر طول میکشه تا از رهسپار شدن برسه به مقصد؟ 

دفتر پست هم همینو گفت اما نمیدونست که کی میرسه تا بریم تحویل بگیریم ؛ فقط تا فردا فرصت داریم برای تحویل 

این دفتر پست لامصب اونو نداشت گفت با همین پیشتاز سریع میفرستیم خیالتون راحت 😭

ماهکس تیپاکس ربطی به دفترپست نداره اونها جداگانه مال خودشون دفتردارن دیگه شده فداسرت ولی پیشت تاسفارشی هم باشه باید الان برسه شما۳شنبه دادی هیچ ازچهارشنبه شروع میشه ۵شنبه جمعه تعطیل امروز تازه ۳روز فردا میرسه دستش نگران نباش ولی اگه شما کد داری الان بزن دقیق بهت میگه کجاهست زنگ زدی ولش کن میخوایی کد چند رقمی هست بفرست من ببینم کجاهست بهت بگم 

ماهکس تیپاکس ربطی به دفترپست نداره اونها جداگانه مال خودشون دفتردارن دیگه شده فداسرت ولی پیشت تاسفار ...

کد رو زدم زده مرسوله به منطقه مبادله رهسپار شد / دعا کنید برسه ان شاء الله تا فردا