2777
2789

خیر سرم بعد چندماه رفتم خونه مادرم که پیششون باشم گفتم گناه دارن خودمو پسرمم خیلی وقت بود نرفته بودیم شوهرم نمیزاره خودم برم و بیام حتما باید کسی باشه ببره بیاره خودشم که نمیاد اصلا. داداشمم رفته بود یجا سقف رنگ کنه اوستاش گفته بود یه لکه گیریِ برو نگو اونجا از نردبون میفته مچ دستش میشکنه خودش تنها پامیشه میره بیمارستان ساعت ۸شب بود اومد منم دیدمش هول شدم گفتم وای چیشده کجا اینجوری شده چرا به کسی زنگ نزدی یهو داد زد خفه شو دهنتو ببند دیگه هی سوال میکنه میبینه من حالم بده... دیگه رفتم آشپزخونه بغضمو بزور قورت دادم گفتم همه داداش دارن منم داداش دارم. هروقتم قهر میرفتم اونجا بااین نمیساختم همش دعوام میشد پسرمم اصلا دوس نداره میبینه یا فحشش میده یا محلش نمیده یبار ندیدم بهش بگو چطوری... انگار از منو بچم بدش میاد

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم از دیشب تب و لرز شدید دارم یعنی تا صبح لرزیدم از سرما  حالم خیلی بدِ همش کابوس دیدم صبح پسرمو بزور بردم مدرسه یعنی برگشتی از دیوار گرفتم یواش یواش برگشتم دیگه رفتم از داروخونه استامینیفون گرفتم . 

سردارم خداحافظ......
همه داداشا همینن شایدم نه ولی داداش منم همین

انقد ناراحت شدم که نگو. بخدا شوهرمو میبینم به خواهراش احترام میزاره میگم خوش بحالشون هم شوهراشون احترامشونو حفظ میکنن هم خانوادشون اما من هم واسه شوهرم مهم نیستم هم خانوادم

سردارم خداحافظ......
خودمم از دیشب تب و لرز شدید دارم یعنی تا صبح لرزیدم از سرما حالم خیلی بدِ همش کابوس دیدم صبح پسرمو ...

چقدر حساسی 

ولش کن برات اهمیت نداشته باشه

منم با داداشام دعوا میکنم محلشون نمیدم کلا 

انقدم اذیت شدم که دیگه برام مهم نباشه 

انتظاراتت ازش پاک کن

انقد ناراحت شدم که نگو. بخدا شوهرمو میبینم به خواهراش احترام میزاره میگم خوش بحالشون هم شوهراشون احت ...

دقیقا منم همین مشکلو دارم واقعا سر شده ام به این مسائل دیگه انقدر که دیدم واذیت شدم

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

چقدر حساسی ولش کن برات اهمیت نداشته باشهمنم با داداشام دعوا میکنم محلشون نمیدم کلا انقدم اذیت شدم که ...

مریضیم که بخاطر سرماس خونشون خیلی یخ . دستشویی هم تو حیاطه و ابش یخه منم سینوزیت دارم همونجا پیشونیم درد گرفت تا اللن که خوب نمیشه

دیگه باهاش کار ندارم اون از بچگی کلا از هممون فراری بود هیچوقت با ما نمیشینه

سردارم خداحافظ......
دقیقا منم همین مشکلو دارم واقعا سر شده ام به این مسائل دیگه انقدر که دیدم واذیت شدم

اره بخدا رابطه خوب و خواهربرادری هم شده حسرت برام...

خدا خودش کمک کنه

سردارم خداحافظ......

والا داداش منم همینه عین سگ پاچه من و بچمو میگیره همیشه فک میکنم از من و بچم بدش میاد در عوض شوهرم بهش مغازه توی بازار داده اجاره هم نصف ازش میگیره میگه جوونه بزار فشار بهش نیاد بد واسه دیگران یه زبونی میریزه واسه ما عین سگ پاچه میگیره فقط هم دو تا بچه ایم ولی شوهرم با خواهراش نمیدونی چه طوری حرف میزنه چه کارهایی براشون نمیکنه 😑