2777
2789
عنوان

باهیزی شوهرم چیکار کنم😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 47 پست
شاید بدبین شدی اسی اینجوری نگوبعصی مردا ممکنه چون انرژی جذبشون بالاس،،بقیه حس راحتی باهاش میکنن ،،یا ...

عزیزم من ۶سال با اینا رفت آمد دارم اصلا هیچ وقت ندیده بودم شوهرم اونو نگاه کنه یا اون شوهرم رو  ولی دیشب خیلی بد تو کف هم بودن

عزیزم خوندم و واقعا ناراحت شدم از این قضیه 

سعی کن وقتی جایی میرید انقد شوهرت رو به خودت مشغول کنی که حتی فکر نگاه کردن به بقیه رو هم نکنه 

اگه دیدی حواسش داره پرت میشه سریع یه کاری کندکه حواسش به خودت جمع بشه 

برو مشاور خودت تنهایی ازشون مشورت بگیر که چه کارایی باید انجام بدی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوندم و واقعا ناراحت شدم از این قضیه سعی کن وقتی جایی میرید انقد شوهرت رو به خودت مشغول کنی که ...

عزیزم من و اون عروس با هم نشسته بودیم میگفتیم میخندیدم بعد شوهرم همش بهم نگاه میکنه گاهی چشمک میزد بهم   بعد از چند ساعت که رفتم پیش شوهرم نشستم دیدم  اون چشمش دوخته ب چشم شوهرم  شوهرم هم اول بقیه نگاه میکرد بعد ب اون نگاه میکرد ولی اون اون زنه اصلا نگاه زنش نمیکنه   شوهرم تو جمع ی جوری بهم توجه میکنه که توجه زن های اون جمع ب خودش جلب میکنه در حالی که ما اصلا زندگی خوبی نداریم اون تو خونه بهم نگاه هم نمیکنه ولی تو مجلس ها همش منو نگاه میکنه متنفرم از این اخلاقش

عزیزم من و اون عروس با هم نشسته بودیم میگفتیم میخندیدم بعد شوهرم همش بهم نگاه میکنه گاهی چشمک میزد ب ...

عجبب😑😑

بخاطر همین رفتارای شوهرت هست 

احتمالا وقتی به شما چشمک زده خانومه به خودش گرفته 

والا مرد باید اقا و سنگین باشه بهش بگو این کارا چیه توی جمع 

اصلا جلوه ی خوبی نداره 

همش ظاهرسازی🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین گلم بشین باهاش منطقی صحبت کن دلیل کارش رو ازش بپرس ببین چی میگه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عجبب😑😑بخاطر همین رفتارای شوهرت هست احتمالا وقتی به شما چشمک زده خانومه به خودش گرفته والا مرد باید ...

اصلا سنگین نیست انقدر رقصید  اون زنه هم همش میگفت چه قشنگ میرقصه  من میشه باهاش حرف زد مشت صبح خوابوند جلو دهنم

دارم میسوزم اون زنه ب گرد پای منم نمیره قدش ۱۴۷میشه کوتاه وزنش ۸۰میشه بشدت چاق نمیدونم شوهرم چی او ...

بااین اوصاف چیزی بینشون نیس 

در بدبینانه ترین حالت، خواسته ببینه زنه پا میده یا نه،،،گفتم در بدبینانه ترینن حالت

اصلا سنگین نیست انقدر رقصید اون زنه هم همش میگفت چه قشنگ میرقصه من میشه باهاش حرف زد مشت صبح خوابو ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واای عزیزمم 

کسی رو نداری مشکلت رو باهاش در میون بذاری؟

بااین اوصاف چیزی بینشون نیس در بدبینانه ترین حالت، خواسته ببینه زنه پا میده یا نه،،،گفتم در بدبینانه ...

زنه بیشتر نگاه میکرد تا شوهرم زل زده بود اینم اول دور بر نگاه میکرد بعد ب زنه