2777
2789
عنوان

برای ازدواج

54 بازدید | 8 پست

شما کدوم ترجیح میدین 

کسی که عاشقت باشه و پدر پولدار داره دیپلم 

کسی تحصیلات عالی داره دکترا داره شغل عالی درآمد پایین‌تر از قبلی‌و اینکه ظاهرش به دلم نیست و تاکید به چادر و حجاب کامل داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونی که تاکید به چادر حجاب داره ، اخلاقش از لحاظ دینی اوکی هست ؟( کلا اخلاق ش خوبه ؟)

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

اونی که تاکید به چادر حجاب داره ، اخلاقش از لحاظ دینی اوکی هست ؟( کلا اخلاق ش خوبه ؟)

اره خوبه من خیلی از منش و برخوردش و اینا خوشم اومد اما ظاهرش دوست نداشتم به واسطه شغلش حجاب کامل میخواست حتی دید مخالفم گفت چادر یسری جاها بپوش 

میدونید میترسم با ظاهرش کنار نیام

اره خوبه من خیلی از منش و برخوردش و اینا خوشم اومد اما ظاهرش دوست نداشتم به واسطه شغلش حجاب کامل میخ ...

اینم موضوع مهمیه . 

ببخشید عزیزم من تجربم کمه میترسم نظری بدم اما حتما با بزرگترها مشورت کن . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

اشکال نداره عزیزم همینطوری نظر پرسیدم

مهم دل خودته ببین چند سال دیگه درکنار کدوم خوشبخت تری و میخندی و خوشحالی .