2777
2789
عنوان

دیشب منو همسرم رفتیم کافه سعادت اباد همه اصیل و خان زاده بودن و شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد سریالایی که از زمون شاه میسازن افتادم😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خودتم اونجا بودی ک

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

ما یه جایی بهتر از شما رفتیم. که حتی آدمایی مثل اون خان زاده ها نمیتونند بیان. اونجا یه فرش بزرگ قرمز پهن کرده بودن رو زمین. خوراکی هایی که چیده شده بود کم کمش میلیارد ها ارزش داشت. نمای ساختمونش هم گلکسی ساخته شده بود. صدای موسیقی بلند و گوش نوازی هم پیچیده بود. آره...خوراکی هایی که مامان بزرگم با دستای چروکیده اش درست کرده و چیده بود و فرش قدیمی که زیرمون پهن بود، آسمونی که بالا سرمون بودو صدای خنده بچه ها که همه جارو پر کرده بود از همه بیشتر ارزش داشت.

غبطه نخورید، از چیزی که الان دارید لذت ببرید که به اونجایی که می‌خوایید هم میرسید.

این کاربری دست چندین نفر است.
موقع خروج دو زن بودیم و هفت هشت مرد یکی از پیرمردا که موهای سفید و پالتو طوسی داشت اول طعارف کرد منو ...

اصالتو از رو لباس تشخیص دادی 

بعدم چطوری تنشون یخ میکنه پالتو میپوشن بعد پاشون لخت میکنن 

بعدم پایین شهر درو میکوبن رو کسی که پشت سرشون داره میاد

اصالتو از رو لباس تشخیص دادی بعدم چطوری تنشون یخ میکنه پالتو میپوشن بعد پاشون لخت میکنن بعدم پایین ش ...

چرا دوس دارید همیشه یه چیزی از حرف استارتر در بیارید که همه فک کنن واو چه شما خفنید 😂

منظورم اینه به زن احترام خاصی قاـٔل بودن 

اره من به چشم خودم دیدم که توی مناطق بی‌پول زن رو اصلا ادم حساب نمیکنن و فحش و کتک کاری وووووو