2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 90 پست
بله اعتماد مهمه همین بی اعتمادی باعث میشه نزاره هیجا بری کسی بیاد و ... الان میگی از خونه بیرون نمیر ...

نمیدونم چی بگم 

ولی 

من خیلی دوسش دارم، الان میگید چرنده ولی من واقعا دوسش دارم، خیلی خیلی زیاد

خوبی های خیلی زیادیم داره که من واقعا نمیتونم فقط با همین اخلاقش راهمو ازش جدا کنم

امیدوارم بهم اعتماد کنه یه روزی

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

هیچی من هرچی میگم تو حرف خودتو میزنی نا کی میخوای بدون گوشی و برنامع باشی بهش بگو من بردتم نیسم بقرا ...

نه اون آدمی نیس که چیزی رو بزنه تو سرم

خانوادم به خاطر همسرم طردم کردن😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی من هرچی میگم تو حرف خودتو میزنی نا کی میخوای بدون گوشی و برنامع باشی بهش بگو من بردتم نیسم بقرا ...

شاید بهم اعتماد کنه و اجازه بده که برنامه هامو دوباره نصب کنم 

چون من کلا صب تا شب تو خونه تنهام کمی کلیپ میدیدم که الان اونم نمیتونم، 

نه اون آدمی نیس که چیزی رو بزنه تو سرمخانوادم به خاطر همسرم طردم کردن😭

دیگ بدتر فردا بچه دار شدی منت کیو میخوای بکشی بیاد بیمارستان پیشت یا تو بارداری تو کارای خونه کمکت کنه.چرا ترد کردن لابد یچیزی میدونن چقد خون ب دل این پدرو مادرا میکنید بخاطر یپسر من شده دخترمو زندونی میکنم نمیزارم با پسری ک خوب نیس ازدواج کنه مطمعن باش شوهرت اگ خوب بود خانوادت دوسش داشتن ن اینک ترد بشی.

شاید بهم اعتماد کنه و اجازه بده که برنامه هامو دوباره نصب کنم چون من کلا صب تا شب تو خونه تنهام کمی ...

اخه وقتی تو کاری نکردی میگ پاک کن چجوری میخواد اعتماد کنه این حرف تو برا کسیک کاری کرده و میگ شاید دوبارهاعتماد کرد اصن حواست هس تو هیچکاری نکردی تا حالا

دیگ بدتر فردا بچه دار شدی منت کیو میخوای بکشی بیاد بیمارستان پیشت یا تو بارداری تو کارای خونه کمکت ک ...

خانوادم دوسش دارم، واس اینکه خیلی طرفدارشم دوست دارن دوباره ماله خودشون باشم، یه جوری احساس میکنم حسودی میکنن بهش

شما مادر و پدر منو نمیشناسی

نه اینکه کلا ولم کنن ولی انگار یه جورایی حساب من از بقیه جدا شده 

هییی

بخدا شوهرم منو دوست داره. اما یادمه که بعضی جاها خوندم کسی که دوستت داره گریت نمیندازه

یا ناراحتیت رو تحمل نمیکنه

ولی همسر من اینجوری نیس ولی از غرورش که مهمترین چیزه تو زندگیش برای من زده، پس حتما دوستم داره

هرچه زودتر فرار کن فقط تا بچه ای در کار نیس یروزی میاد میفهمی هیچی ب اندازه خودت با ارزش نیس.جداشو هرچه زودتر ب خانوادت زنگبزن بگو شما راست میگفتین ب درد من نمیخوره سنی نداری هنوباکره ای خودتو نجات بده

اخه وقتی تو کاری نکردی میگ پاک کن چجوری میخواد اعتماد کنه این حرف تو برا کسیک کاری کرده و میگ شاید د ...

اره درست میگی 

فامیلش به شوهرش خیانت کرد از اونجا گفت تو هم پاک کن

یه بار نصب کردم ولی باز دوباره گفت پاک کن 

منم حوصله ی جنگ و دعوا نداشتم و پاک کردم

خانوادم دوسش دارم، واس اینکه خیلی طرفدارشم دوست دارن دوباره ماله خودشون باشم، یه جوری احساس میکنم حس ...

خانواده مگ حسود میشن چ حرفا میزنی خوشبختی بچه ارزوی هر پدرو مادریه.دیگ من زبونم مو دراورد برو با ی بچه با زلت طلاق بگیر بعدشم بیوفت تو مطب روان پزشکا یروزی ک روح و جسمت نابود شد میفهمی خدافظ عزیرم خدا بهت رحم کنه

هرچه زودتر فرار کن فقط تا بچه ای در کار نیس یروزی میاد میفهمی هیچی ب اندازه خودت با ارزش نیس.جداشو ه ...

مرسی از راهنماییتون🫂😔💔

خانواده مگ حسود میشن چ حرفا میزنی خوشبختی بچه ارزوی هر پدرو مادریه.دیگ من زبونم مو دراورد برو با ی ب ...

مرسی بابت راهنماییتون

خدانگهدارتون🫂💔

نمیدونم چی بگم ولی من خیلی دوسش دارم، الان میگید چرنده ولی من واقعا دوسش دارم، خیلی خیلی زیادخوبی ها ...

اعتماد میکنه بالاخره یه روزی. شاید اونقد دیر که موهات رنگ دندونات بشه. تصمیمیه که گرفتی باهاش بساز دیگه. وقتی میگی خوبیای دیگه داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بابا اصن همچین چیزی نمیشه این الان فاز عاشقیه.اگ یروز شوهره سرکار بود خواس بره یدونهنوار بهداشتی بخر ...

اتفاقا منم میخواستم نوار بهداشتی بگم یه چیز واجب و لازم که نمیشه منتظر موند

آخه من همسایمون دیدم با دوتاوبچه که چقدر سختش بود خونوادش دوهفته رفتن مسافرت این دوهفته نون نداشت صبح ظهر شب برنج درست میکرد،نه خودش میخرید نه این جرات می‌کرد بره بگیره،نه اینکه مامانش هرروز نون بخره بیاره ها نه خودش میخرید دروغ میگفت مامانم گرفته یا داداشم برام آورده خونوادش که نبودن نمیتونست این دروغ ها رو بگه مجبور بود تحمل کنه تا برگردن در واقعا مقصر تمام دروغهایی که میگف شوهرش بود

این آدما درست نمیشن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اوایل بهش دروغ میگفتم دروغای کوچیک واس زندگیمون، یا چالش ولی از وقتی بهش قول دادم دیگ بهش دروغی ن ...

ازین چالش مالش براش انجام نده 

تنها هم شدین بگو تو همه چیز منی باهات راحتم همه چیو بهت میگم من دوس داشتم با سوهرم انقد صمینی باشم که همه چیو بهش بگم خوشبختانه تو اونجوری هستی

ازین چیزا هی بگو

چیزای چرت پرت بدردنخور رو بهش تعریف کن نثلا بگو اره انروز رفتمدحمدم بعدش موهامو خشک کردم بعدش خوابیدم حس کنه خمه جیو بهش میگی

بدعادتش نده که چیزای مهم رو بگی جیزای چرت پرت روزانه رو بگو

و جایی رفتی هم بهش بگو قبلش میرم فلان جا

ازین چالش مالش براش انجام نده تنها هم شدین بگو تو همه چیز منی باهات راحتم همه چیو بهت میگم من دوس دا ...

همه چیزو مو به مو بهش میگم

همه ی همه ی همه چیزو😔

مو به مو