2777
2789

ن وقت میکنم غذا درست کنم ن خونه مرتب کنم دارم افسرده میشم 😢😢 خونوادمم ی شهرستان دیگن وگرنه میومدن کمکم مادرشوهرمم ک…. شناختی ک نوزاد دارین وقت میکنید ب کاراتون برسین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقدر حالا مونده بگی خسته شدم 

خیلی سخته اوایل من تا یک سال اول خونه م خیلی داغون بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

فقط باید ب خودت و نوزاد برسی. اون کلی تایمتو میگیره.فقط غذای مثل آبگوشت اینا درست کن.ب شوهرت بگو کمکت کنه. اگر وصع خوب داری کمکی بگیر. افسردگی و ضعف و....تا یک سال

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

باید برنامه‌ریزی کنی تموم شد عزیزم تا ابد همینه 😁حتی وقتی ازدواج کنه بازم رسیدگی مخصوص به خودشو داره 

سه ماهش شد اوضاع دستت میاد 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من پسرم می‌خوابید سریع خونه رو جمع میکردم و غذامو میذاشتم 

البته همسرم هم خیلی خیلی کمکم میکرد 

اصلا هیچوقت انتظار  هر وعده غذای تازه رو نداشت 

میومد خونه هم یا خونه رو ده دقیقه ای جارو و طی میکشید 

یا مثلاً ظرف اگه بود می‌شست