2777
2789
عنوان

یه گربه هست بچشو میاره میزاره حیاط ما براش بزرگ کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 76 پست
این خرافات و مضخرفات چیهجهان سومی که میگن سمایید نفرین گربه!!

خرافات نیست 

درضمن مزخرف درسته! 

ازار و اذیت هر حیوانی کارمای بدی داره به شدتتتتتت بد 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم واقعا پرو شدن خوب بلد نیستی نگهش داری نزا جانم.فقط پس انداختن بلدن.اینبار که اومد بهش بگو ما تو ...

دلم نمیاد بچش سرما خورده بی حاله هوا شبا خیلی سرده این لونه رو درست نکرده بودیم یخ زده بود 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
نمیدونم چرابچه میارن وقتی میخوان بندازن گردن یکی دیگه والا

😂عاشق حاملگیه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اخی چه احساساتی و گوگولین 🤩🤩🤩😍😍

اسی برای صدقه سر خودتونم که شپه همین غذا دادن به حیوونا خودش کلیه 

اگه خواستی چیزی بخری براش 

برو قصابی بگو استخون برای سگ و گربه میخوام 

کیلو پونزده تومنه 

آبپز کن براس

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

وای خونه ی ما هم ی گربه هس میاد بالا پشت بوم هردفعه زایمان میکنه بچه هاشو بزرگ میکنه ، از آب و گل ک در اومدن ی مدت غیبش میزنه بعد دوباره واسه زایمان میاد 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دلم نمیاد بچش سرما خورده بی حاله هوا شبا خیلی سرده این لونه رو درست نکرده بودیم یخ زده بود

کار به بسیار پسندیده ای کردی این کارای خدا پسندانه از چشم خدا دور نمیمونه یه جایی یه روزی تو زندگیت برات جبران میشه از سمت خدا

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
خرافات نیست درضمن مزخرف درسته! ازار و اذیت هر حیوانی کارمای بدی داره به شدتتتتتت بد

غذا دادن میشه آزاد و اذیت؟؟

از کی؟

با اجازت هر دوتاشو مینویسن 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

یه گربه هم هست بچه هاشو میزاره واسه ما و میره باز حامله میشه😂بچه هاشونو دو ماهه بشن ول میکنن باید د ...

گربه عاشق حامله شدنه 😐😐😑😑مامانم گربه رو میبینه جدی جدی دعواش میکنه 

میگه کوفتت بشه چجور  ننه دلسنگی هستی اینو گشنه ول میکنی میری 🤣😂انگاری اون میفهمه 

عموم عاشق گربه هاست 

گربه های خیابونی رو جمع میکنه میاره خونه براشون شیر میگیره بهشون غذا میده 

اندازه آدمای ی شهر گربه داره 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

غذا دادن میشه آزاد و اذیت؟؟از کی؟با اجازت هر دوتاشو مینویسن

نه نوشته بود گربه ای که زاییده بوده رو از خونه بیرون کردن 

غذا دادن که خیلی خوبه

اسی دمت گرم

🌻🌻🌻وظیفه انسانیه