2777
2789
عنوان

شروع از صفر🥺✨

63 بازدید | 4 پست

اینقدر پشت کنکور موندم ک از دستم دررفته سال چندممه  چون فرصت اخرمه برای فرهنگیان دل وزدم به دریا و ثبت نام کردم امیدوارم شرمنده خودمو خانوادم نشمم

دعا کنید برام امسال دیگه بشه همون چیزی کی میخام

فقط بگیدد چیکارکنمم

من 40درصد دوازدهمو ندارم نمره هامم خیلی افتضاح هستن فقط سه درس از دوازدهم*دینی ریاضی و زبان *رو میتونم ترمیم بزنم با دروس یازدهم 

اگه این 4ماه 100درصدمد بزارم وسط دانشگاهم مرخصی بگیرم 

به نظرتون میتونم برسونم خودمو؟به درسا تسلط دارمم فقط تشریحیم ضعیفه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یسوال الان تازه میخوای شروع کنی یا خوندی بهتر نبود فکرتو میزاشتی ازمون استخدامی

ازمون استخدامی برای رشته من خیلی کم میخاد

بعد اگر لیسانسمو بگیرم دیگه نمیتونم فرهنگیان و شرکت کنم برای همین

دل و زدم به دریا

دیگ اخرین فرصتمو امتحان کنم

من از بهار تا الان سمت کتابام نرفتم

یه سری چیزارو یادمه

اگر خوب بخونم میدونم درصد خوبی میگیرم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو