2777
2789
عنوان

یعنی نباید به هیچکس اعتماد کنم

64 بازدید | 12 پست

بچه ها من رازی رو به دختر عموم گفتم اونم رفته بود به همه گفته بود جوری که ابروی من نزدیک بود بره و واقعا خدا نجاتم داد 

البته اون از بچگی کلا با من یکم بد بود 

منم گفتم شاید اون برای بچگیمون بوده ولی بلایی که سرم اورد حتی باعث شد به خودکشی فکر کنم 

بنظرتون رفتارم باهاش ازین به بعد چطور باشه حتی اسمش و شنیدن حالم و بد میکنه و استرس بهم میده 

یعنی نمیشه دیگ به هیچ کس اعتماد کرد ؟

حس خیلی بدی دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راز و ادم میره به دخترعموش میگه؟؟ اصلا چه اصراریه کا رازتو بگی به یکی ک بخوای بدونی اعتماد بکنی یا نه؟؟ من ک ب چشمای خودمم اعتماد ندارم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خواهرم بلایی سرم اورده که حاضر نیستم دیگه ببینمش این که دختر عموهه

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

بستگی داره.من راز هایی رو دختر داییم میدونه که هیچکس حتی پدرمادرم نمیدونن.با خواهر زاده شوهر خالع‌ام‌هم اینطوریم.فقط با این دوتا اینجوریم اون هم واسه اینه که با هم رودروایستی نداریم و از طرفی اگه من یکی از راز های اون رو بگم اون هم راز های من رو میگه😂

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟