میفهمم ک حسود زیاد دارم و اگر بفهمن میخام آرایشگر بشم دق میکننـ
ولی باید مدرک بگیرم نمیدونم سخته یا نه؟
امتحان هاش چطوریه
متعد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خبراش دوست خوبم میرسونه چندتا از دختر خاله هام حسودنـ
یکیش کلاس نهمه ریزه میزه هست اصلا هیچ کس قبولش نداره تا دیده من میرم سالن زیبای کارمیکنم اونم میخاد بره
هرکاری میکنیم اونا هم انجام میدن
متعد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن
گروهمون بتونه مجوز کنسرت بگیره انسان بهتری نسبت به گذشته خودم باشم به تعداد مو های سرم کتاب بخونم با ...
انشالا
فعلا بتونم توی موسسات کار پیدا کنم همچنین چنلم توی یوتیوب بگیره بعدش که به ی درآمد نسبی رسیدم کافه بزنم و دستگاه وندینگ بخرم و درنهایت برای پدر مادرم جبران کنم و بتونیم سفر های خوبی چه داخل چه خارج از کشور بریم
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
فعلا بتونم توی موسسات کار پیدا کنم همچنین چنلم توی یوتیوب بگیره بعدش که به ی درآمد نسبی رسیدم کافه ب ...
به امید خدا