2777
2789
عنوان

هروقت غذا میپزم داداشم نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 18 پست
داداشت توسربازخوته چطوری غذا میخوره پس؟محل به بدغذاییش نذار

اتفاقا میگه غذای پادگان از مال شما بهتره ( حالا وقتی پادگان بود شده بود چوب کبریت و همش می‌گفت غذاهاش خوب نیست اما وقتی اومد اینا رو میگه ).

عذاب وجدان گرفتم هیچی نخورد گشنه رفت خوابید ، آخه دست خودش نیست ، الان دلم میخواد برم کلاس آشپزی .

بخدا اصلا دلم نمیخواد غذا درست کنم کمک مامانم بهش همیشه میگم کارای خونه رو بزار برای من فقط توغذا درست کن اما چون دیشب واقعا حالش بد بود از بس غذا و کیک درست کرد دلم نیومد امروزم غذا درست کنه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میگه غذای پادگان از مال شما بهتره ( حالا وقتی پادگان بود شده بود چوب کبریت و همش می‌گفت غذاها ...

اگه گشنش بشه این اداها رو درنمیاره دولقمه میخوره 

بذار عادت غذاییش اصلاح بشه

زنش بدبخت میشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اگه گشنش بشه این اداها رو درنمیاره دولقمه میخوره بذار عادت غذاییش اصلاح بشهزنش بدبخت میشه

اره اینم هست . 

پسر خیلی خوبیه اگه ی روز ازدواج کنه مطمینم زنش خوشبخت میشه ( قسمت غذا رو بزاریم کنار که واقعا خیلی یدههه)

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )